POZNATA PEVAČICA OPET U BOLNICI: Fanovi u panici, njene reči su ZABRINULE SVE! (FOTO)
Foto: Printscreen

BOLEST JE SVE VIŠE UZIMA

POZNATA PEVAČICA OPET U BOLNICI: Fanovi u panici, njene reči su ZABRINULE SVE! (FOTO)

Niki Antolos je nedavno dijagnostikovna multiple skleroza i tada se počela zalagati za legalnu upotrebu ulja kanabisa u medicinske svrhe

Objavljeno:

Bivša pevačica grupe Feminem, 29-godišnja Nika Antolos pre nekoliko meseci je saznala da boluje od multiple skleroze.

Ubrzo nakon što je doznala za dijagnozu počela je i javno da se zalaže za legalnu upotrebu medicinskog ulja kanabisa. Obratila se tada i predsednici Kolindi Grabar - Kitarović i ministru zdravstva Milanu Kujundžiću.

foto: Printscreen

Danas je Nika na Instagramu objavila kako je zbog zdravstvenih problema opet završila u bolnici. - Pulsna... opet. Ja mogu sve, ali moje telo baš i ne. Spot i pesma su izašli... a sada dnevna bolnica, kortikosteroidi, odmor i grljenje Siene na najjače... P.S. Hvala svima za lepe reči za pesmu i spot. Puno znači', napisala je Nika Antolos uz fotografiju iz bolnice.

Njeni obožavatelji su joj napisali brojne poruke podrške, a neki i savete šta je korisno jesti kad imate ovakvu dijagnozu. Nika je nedugo nakon objave fotografije dodala kako ipak mora ostati duže od jednog dana u bolnici. Nika i grupa Adastra nedavno su zajedno snimili pesmu "Poslednji dah" i objavili spot za nju i bio je to Nikin povratak muzici nakon pet godina pauze.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.