TA ZA DAN PUKNE 10.000 €! Ispovest oženjenog dečka Ane Korać: Zbog nje su mi zapalili auto od 200.000 €!
Ana Korać, Foto: Printscreen

opasna mala

TA ZA DAN PUKNE 10.000 €! Ispovest oženjenog dečka Ane Korać: Zbog nje su mi zapalili auto od 200.000 €!

Iako sve vreme provodi po rijalitijima i snimanjima spotova, Koraćeva živi na visokoj nozi i ništa manje je ne zanima

Objavljeno:

Filip Mijatov, bivši dečko Ane Korać koji je bio oženjen kada je bio sa njom u vezi, rešio je otkrije pravo lice zanosne zadrugarke o kojoj kolaju razne priče otkako se upustila u romansu sa Davidom Dragojevićem.

Ana, kako prenosi Alo pisanje Sveta, voli momke sa parama i njeni prohtevi su ogromni. Iako sve vreme provodi po rijalitijima i snimanjima spotova, Koraćeva živi na visokoj nozi i ništa manje je ne zanima.

– Ja sam sa svima povezan, poznajem i Aleksandru Subotić i Minu Vrbaški, ali bio sam u vezi samo sa Anom Korać i Ninom Prljom. Aleksandra mi je pričala o Davidu i ako se ne pomiri sa njim, ja ću je čekati posle “Zadruge”, ona nije kao Ana Korać. Ana voli momke sa parama, njeni su prohtevi veliki, troši za dan više od 10.000 eura. Meni su zapalili auto zbog Ane, dao sam joj na korištenje Maserati, ali eto izgorio je. Oprostio sam joj – priča on i nastavlja:

– Ja živim u Londonu, ovdje mi je super, a kada sam dolazio u Srbiju, upoznao sam Anu i bili smo zajedno. Ja sam joj zamjerio to što je pričala da sam ja kriminalac. Valjda je htjela da ima dečka kriminalca, a ja veze nemam sa kriminalom, to me ne zanima. Radim ovdje u IT sektoru, imam dosta novca, ali dosta i radim. Taj auto kupio sam nov u Londonu i dao njoj na korištenje, ali neću više o njoj da pričam. Ja sam sada slobodan, nemam više ženu i čekam Aleksandru. Možda se desi nešto sa nama poslije “Zadruge”, vidjećemo”, rekao je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.