PEVAČICA IZ ŽIRIJA GRANDA TAKMIČILA SE NA IZBORU ZA MIS: Nećete verovati ko je u pitanju, a evo i kako je IZGLEDALA
Jedna od pevačica iz žirija "Zvezde Granda" pre mnogo godina oprobala se na takmičernju u izboru za mis, Foto: Prinscreen

ko bi rekao

PEVAČICA IZ ŽIRIJA GRANDA TAKMIČILA SE NA IZBORU ZA MIS: Nećete verovati ko je u pitanju, a evo i kako je IZGLEDALA

Pevačicu su zbog lepote više puta terali da se prijavi na izbor za mis

Objavljeno:

Jedna od pevačica iz žirija "Zvezde Granda" pre mnogo godina oprobala se na takmičernju u izboru za mis, gde je osvojila drugo mesto.

Pevačicu su zbog izuzetne lepote više puta terali da se prijavi na izbor za mis, ali i u manekenske vode, ali njoj je muzika bila san.

foto: Prinscreen

Reč je o Snežani Đurišić koja je bila prva pratilja davne 1977. godine.

foto: Prinscreen

„Tu sam bila primorana da idem. Ja nisam nikad imala interesovanja za, što bi moja mama rekla, tu vrstu sporta, ali prosto su me naterali. I ja, onako, kako sam uvek nemirnog duha, uvek sam za taj neki provod i zezanje. Ja sam tu krenula i divno sam se provela. Bilo mi je vrlo neprijatno da nešto šetam u kupaćem kostimu po pozornici, obično sam u haljini i u odelu. Toga se sećam ali svakako mi je to jedno iskustvo koje zaista nema cenu“, počela je Snežana.

Na šaljivo pitanje šta bi bilo kada bi novinari došli do tih fotografija i snimaka, Snežana je sa osmehom rekla za medije.

foto: Printscreen/youtube

„To su crno-bele slike, neke dve, ali, dobro, to su lepe uspomene. Ja sam tad imala 17 godina i nisam bila popularna kao što je to bilo sa 20 godina. Ja sam bila predstavnik Crne Gore, s obzirom da je moje poreklo crnogorsko, tako da su svi bili oduševljeni.“

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.