SAHRANIO JE VERENICU, PA SUTRADAN NA GROBU DOŽIVEO ČUDO! Začuo je ZVUKE, kada su izvukli kovčeg ZAPREPASTILI SU SE!
Sahranili živu devojku, Foto: Youtube printscreen

NEVEROVATAN SLUČAJ

SAHRANIO JE VERENICU, PA SUTRADAN NA GROBU DOŽIVEO ČUDO! Začuo je ZVUKE, kada su izvukli kovčeg ZAPREPASTILI SU SE!

Zapanjujući snimci pokazuju ožalošćene članove porodice kako razbijaju grobnicu

Objavljeno:

Kamera je zabeležila kako ljudi razbijaju betonsku grobnicu kako bi spasili tinejdžerku koja se ‘probudila’ u kovčegu.

Zapanjujući snimci pokazuju ožalošćene članove porodice kako razbijaju grobnicu kako bi došli do kovčega, tvrdeći da su čuli zapomaganje 16-godišnje Nejsi Perez iznutra. Rođaci tvrde da su stakla na kovčegu bila razbijena, a da su njeni prsti bili prekriveni modricama.

Ali, uprkos lekarskim naporima, nisu uspeli da je ožive, pa je vraćena i pokopana u istu grobnicu.

Nejsi je bila u trećem mesecu trudnoće, a jedne noći kad je koristila vanjski wc u svom domu u Hondurasu, pala je u nesvest. Veruje se da se srušila u napadu panike, kad je čula rafal.

Međutim, kada joj je krenula pena na usta, njeni roditelji pozvali su sveštenika, vjerujući da je opsjednuta zlim duhom. Rodbina kaže da je svešzenik pokušao da istera đavola, ali kada je njeno srce prestalo da kuca odveli su je u bolnicu. Oživljavali su je tri sata, pre nego što je proglašena mrtvom.

Tinejdžerka je ukopana u venčanici u kojoj je se nedavno i udala.

Dan nakon sahrane, njen suprug Rudi Gonzales posetio je njen grob, kada je čuo lupanje i prigušene krikove koji su dolazili iz grobnice, pa je alarmirao ostale.

Očajni članovi porodice su razbili betonski blok grobnice, izvukli kovčeg vani i pokušali oživeti djevojku.

– Kada sam stavio ruku na njen grob, mogao sam osetiti zvukove iznutra. Čuo sam lupanje, a onda sam čuo kako vrišti moleći za pomoć – rekao je Gonzales za lokalnu televiziju.

– To je bilo dan nakon što smo je sahranili. Nisam mogao da verujem bio sam presrećan, pun nade.

I radnik na groblju tvrdi da je čuo zvukove koji dolaze iz groba.

– Siguran sam da su zvukovi dolazili iz groba. Nikad nisam ni pomislio da neko živ može biti dole. Tog poslepodneva je njen muž došao moleći me da je izvučem jer je živa. Bio je histeričan. Došla je cela porodica, razbijali su grobnicu, vrištali njeno ime.

Nejsi su u kovčegu prevezli u bolnicu. Lekari su pokušali da je ožive, ali svi testovi su pokazali da je klinički mrtva.

Lekari veruju da je Nejsi imala težak panični napad, što joj je moglo privremeno zaustaviti aktivnost srca. Druga tvrdnja je da je tinejdžerka imala napad koji je uzrokovao privremeni gubitak funkcije mišića.

Pretpostavlja se da je umrla zbog nedostatka kiseonika nakon što se probudila u zatvorenom kovčegu.

-Nakon što smo je izvadili iz groba, još je bila topla. Imala je ogrebotine na čelu i modrice na prstima. Izgledalo je kao da je očajniči želela da izađe iz kovčega, pa se povredila – tvrdi njena rođaka.

Njena majka čvrsto vjruje da je njena kerka pokopana živa.

– Lekari su je proglasili mrtvom, ali ona je izgledala kao da spava. Čak i dan kasnije njena boja je bila normalna, telo nije smrdelo, samo je izgledala kao da je u dubokom snu.

(Espreso.co.rs/inofbiber.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.