GLUMI VERNIKA, A IŽIVLJAVA SE NAD DEVOJKAMA LAKOG MORALA: Elitna prostitutka RASKRINKALA i ove pevače...
Redovno koriste usluge elitnih prostitutki, Foto: Reuter

prljavštine folkera

GLUMI VERNIKA, A IŽIVLJAVA SE NAD DEVOJKAMA LAKOG MORALA: Elitna prostitutka RASKRINKALA i ove pevače...

Orkriva poze, koliko je koji obdaren i stimulanse koje koriste tokom seksa

Objavljeno:

Nakon što je iznela u javnost najprljavije tajne fudbalera i otkrila njihove fetiše, VIP prostitutka I. O, koja je dugo u poslu, rešila je da raskrinka i pevače.

Naime, ona bez ustezanja priča o pozama, stimulansima i ostalim detaljima duženja sa pevačima koji vole devojke lakog morala.

Jedan naš poznati i priznati pevač, koji iza sebe ima tri propala braka, dugo je imao dve omiljene devojke, koje je zvao svaki put kada je želeo da ima seks. Uvek bi ih sačekao u svom stanu i s vrata ponudio kokain jer nije mogao da funkcioniše bez droge, ali je seks sa njim bio pravo mučenje. Prilično je traljav u krevetu jer se brzo umara", priča I. O. za "Alo!" i priznaje da to nije jedini oženjeni pevač s kojim je imala seks.

foto: Reuter

Navodno, nedavno razvedeni pevač, koji se uskoro ponovo ženi, tokom braka je redovno koristio usluge prostitutki.

Seks sa njim je prilično nepredvidiv jer voli da grize devojke gde stigne. Kada se uzbudi, uopšte ne gleda da li će da te ugrize za lice, bradu, grudi, leđa... Ali prilično je izdržljiv, može dva-tri puta zaredom i nikada ne pravi pitanje kada treba da plati. Galantan je, a često se dešavalo da ga supruga zove telefonom i da pita kada će se vratiti kući", kaže prostitutka i dodaje:

Ima jedan pevač koji ima ženu i troje dece, a u javnosti voli da se predstavlja kao veliki vernik, dobar otac i požrtvovan suprug. Međutim, u krevetu je prava zver. Prvo odloži svoj "roleks" na stočić pored kreveta i krene u akciju. Njegova omiljena poza je otpozadi, jer voli da pokaže moć. Prilično je obdaren, ali seks sa njim ne traje duže od 20 minuta. Čim završi, samo ode bez reči", zaključuje I. O.

JEDAN FOLKER VOLI ORAL JER SMATRA DA TAKO NE VARA ŽENU

I. O. otkriva i da jedan oženjeni folker redovno pravi žurke sa prostitutkama.

On nikada nije imao klasičan seks sa devojkama, već samo oralni, jer veruje da tako nije prevario suprugu, sa kojom je godinama i koje se malo pribojava. Kada pravi žurke posle nastupa, pozove pet ili šest devojaka u stan za svoje drugare, dok njega devojke samo oralno zadovoljavaju. Tada ispušta čudne zvuke poput "joj, oj", a kada se završi, uvek časti devojke i sve ih bratimi. Na rastanku nam kaže: "Svaka čast, brate, svaki ti se dao", ipričala je na kraju elitna prostitutka.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.