MAJA JE UMRLA SA SAMO 16 GODINA, A SADA JE OTKRIVENO I ZBOG ČEGA: Zvanično saopštenje UZNEMIRILO JAVNOST!
Prelepa tinejdžerka je u svet glume uplovila još kao beba, Foto: Instagram/mya.lecia

tuga

Predviđali su joj svetlu budućnost i veliku karijeru

Objavljeno: 18.04.2019. 18:29h
  • 6

Glumica Maja Licija Nejlor preminula je 7. aprila, ali je vest o njenoj tragičnoj smrti tek juče potvrđena.

Imala je samo 16 godina, a uzrok smrti još nije poznat.

Ovoj prelepoj tinnejdžerki predviđali su svetlu budućnost i veliku karijeru, a u svet glume uplovila je dok je praktično još uvek bila beba.

A post shared by - ̗̀ 𝓜𝔂𝓪-𝓛𝓮𝓬𝓲𝓪 ̖́- (@mya.lecia) on

Prvi put se pojavila na filmskom platnu kada je imala samo godinu dana, kada se kao beba pojavila u čuvenoj britanskoj seriji "Absolutely Fabulous", ali je zapravo tek 2011. počeo njen pravi uspon. Od tada je imala nekoliko glavnih uloga u različitim serijama, a između ostalog pojavila se i u čuvenim filmovima "Cloud Atlas" i "Code Red". Maja se bavila i pevanjem i modelingom, a bila je vrlo popularna i na Instagramu. Povodom njene smrti oglasio se i CBBC, poručivši da su uz njenu porodicu i prijatelje.

Veoma smo tužni što javljamo da je naša glumica Maja Licija preminula. Bila je voljeni deo BBC Children's porodice i neverovatan talenat za glumu, ples i pevanje. Jako će nam nedostajati i šaljemo mnogo ljubavi njenoj porodici i prijateljima", piše u objavi, a dodali su i još nekoliko rečenica koje su bacile sumnju na to da je mlada glumica počinila samoubistvo.

A post shared by - ̗̀ 𝓜𝔂𝓪-𝓛𝓮𝓬𝓲𝓪 ̖́- (@mya.lecia) on

Znamo da je ova informacija vrlo uznemirujuća, ali važno je da sa nekim odraslim ili prijateljima razgovarate o tome kako se osećate. Ako vodite unutrašnju borbu i nemate kome da se obratite, uvek možete da pozovete liniju za pomoć deci", zaključili su.

Bonus video

(Espreso.rs)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs