POSLE NJEGOVE SMRTI KOLEGA JE UVALIO U DUGOVE: Otkriven IDENTITET osobe koja je Draganu UCENJIVALA ZA PARE (VIDEO)
Dragana Mirković ovo želi da zaboravi, Foto: Printscreen Youtube

nikad joj nije bilo gore

POSLE NJEGOVE SMRTI KOLEGA JE UVALIO U DUGOVE: Otkriven IDENTITET osobe koja je Draganu UCENJIVALA ZA PARE (VIDEO)

Na kakvim je mukama bila, samo ona zna...

Objavljeno:

Folk zvezda Dragana Mirković posle mnogo godina progovorila je o jednom od najtežih momenata u svojoj karijeri, a reč je o periodu kada je snimala svoj film "Slatko od snova". Za vreme snimanja umro je njen menadžer Radosav Raka Đokić, koji je njoj bio veliki prijatelj i oslonac.

Kako ona kaže, ušli su u projekat snimanja filma koji je on preuzeo na sebe, a nakon njegove smrti Dragana je sve morala da uradi sama. Bio je to za nju težek period i u fizičkim i u emotivnom smislu, budući da je reč o velikom gubitku. Snimanje je nastavljeno, ali kako pevačica kaže odmah su je sačekale nevolje. Osoba koja je učestvovala u filmu kao glumac, a koju ona nije htela da imenuje tražila je dupli honorar. Dragana je bila ucenjena da će dobiti otkaz saradnje od navedene osobe ukoliko ne plati dupli honorar.

Progovorila o gubitku i uceni, ali ne i o tome ko ju je ucenjivao
Progovorila o gubitku i uceni, ali ne i o tome ko ju je ucenjivaofoto: Filip Plavčić

Budući da se osoba provlačila u mnogim scenama, a snimanje filma je već bilo pri kraju, nije bilo moguće pronaći zamenu. Mirkovićeva je tada bila prinuđena da pristane na ultimatum.

Ono što je inače poznato je da je Rambo Amadeus učestvovao u snimanju ovog filma. On je u jednom intervjuu izjavio da je najveći promašaj njegove karijere to što je snimio upravo ovaj film "Slatko od snova", ali i da mu je uteha bila ta što je dobro naplatio.

Međutim, da li je Rambo taj koji je ucenjivao Draganu, može samo da se nagađa, dok pevačica ne reši i o tome da progovori.

Na Jutjubu se može naći deo filma gde su njih dvoje u kadru, a pažnju privlače i Đole Đogani i Baki B3 koji se takođe vide na snimku.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.