NJEGOVA SMRT JU JE ZATEKLA! UMRO JOJ JE NA POLA SNIMANJA! Dragana Mirković progovorila o GUBITKU - bio mi je SVE!
Dragana Mirković u suzama, Foto: Printscreen

OSTAVIO JE U DUGOVIMA

NJEGOVA SMRT JU JE ZATEKLA! UMRO JOJ JE NA POLA SNIMANJA! Dragana Mirković progovorila o GUBITKU - bio mi je SVE!

Čim je preminuo, neku su krenuli da je ucenjuju...

Objavljeno: 17.04.2019. 17:55h
  • 220

Folk zvezda Dragana Mirković devedesetih godina snimila je svoj film "Slatko od snova" koji, nažalost, ne pamti po lepom, budući da joj je usred snimanja preminuo jedan od najbližih prijatelja i saradnika.

Pokojni Raka Đokić - on je to radio, to je njegova želja bila, da ja snimam film. Međutim, on je bukvalno na pola snimanja preminuo, bukvalno za tri dana se sve to dogodilo. Ja sam bila u najtežoj situaciji u životu", započela je priču Dragana, kojoj je Rakina smrt teško pala.

On je meni sve bio i odjednom, preko noći, ja sam ostala bez njega. Snimanje filma u toku, ostalo je mnogo neplaćenih stvari, jer je to sasvim normalno, snimali smo, čovek je imao planove šta kako da uradi i odjednom ga nema...

Dragana Mirković izgubila prijatelja i saradnika usred projekta
Dragana Mirković izgubila prijatelja i saradnika usred projektafoto: Damir Dervišagić

Ipak, smogla je snage da nastavi dalje.

Ja sam znala kolika je njegova želja bila da snimim taj film. Sebi sam rekla: "Dragana, ti to moraš!" To je jedan užasno težak period... Prvo, emotivno težak. Psihički sam bila rastrojena jako, a fizički isto", priznala je pevačica, a potom otkrila da su pojedini saradnici iskoristili tešku situaciju u kojoj se našla kako bi joj dodatno naudili i naneli joj bol.

Radosav Raka Đokić bio je poznati estradni menadžer
Radosav Raka Đokić bio je poznati estradni menadžerfoto: Printscreen

Čak, nažalost, imala sam jedno ružno iskustvo. Jedna osoba koja je glumila u filmu posle Rakine smrti tražila mi je dupli honorar! Sačekao je situaciju, znao je da me ima u rukama jer je pola filma snimljeno, ne isplati mi se da ponovo snimam scene sa nekim drugim... Prosto sam morala da pristanem na tu ucenu i duplo sam platila. Da li mi verujete da ponekad izbegavam da pogledam svoj film jer me tako tužne uspomene i bolne uspomene vezuju za njega", iskrena je bila Dragana u popularnoj TV emisiji.

 

Bonus video

(Espreso.rs)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media