IZGORELA JE HRIŠĆANSKA SVETINJA KOJA JE 1389. SVOJIM ZVONIMA OGLASILA  SRPSKU ŽRTVU! Potresne reči Nikole Rokvića
Nikola Rokvić, Foto: Printscreen/Instagram/nikolarokvic

prave reči

IZGORELA JE HRIŠĆANSKA SVETINJA KOJA JE 1389. SVOJIM ZVONIMA OGLASILA SRPSKU ŽRTVU! Potresne reči Nikole Rokvića

- Velika većina tuguje zbog velikog gubitka... Gorele su i naše crkve, dobro znamo kakav je to osećaj... Budimo ljudi! - poručio je Nikola

Objavljeno:

U ponedeljak, 15. aprila, zapalila se jedna od najlepših istorijskih katedrala na svetu - Notr Dam u Parizu, a ovaj požar pokrenuo je nezapamćenu lavinu komentara u kojima ljudi mahom poručuju kako "Bog sve vidi", te da se "sve vraća".

Ovakvi komentari, puni mržnje i očigledne neosvešćenosti, neobrazovanosti i ograničenosti, preplavili su domaće društvene mreže i portale. Međutim, tu su i oni koji dokazuju da nije sve tako crno, a prva domaća poznata ličnost koja je apelovala da se prestane sa tim jeste Nikola Rokvić.

- Pravi hrišćanin, pravi pravoslavac, pravi Srbin se nikada ne raduje tuđoj nesreći! Izgorela je hrišćanska svetinja! Ista ona koja je 1389. godine svojim zvonima oglasila veliku srpsku žrtvu na Kosovu...Velika većina tuguje zbog velikog gubitka... Gorele su i naše crkve, dobro znamo kakav je to osećaj... Budimo ljudi! - poručio je Nikola.

- "Nisu Notr Dam izgradili niti su se u njoj molili oni koji su učestvovali u bombardovanju Srbije, ali mi koji smo bili protiv toga, mi smo se tu molili." Arno Gujon. Velika većina je uz vas, veliki prijatelju Arno Gujon - naredna je Nikolina objava

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.