SEĆATE LI SE MOMKA O KOJEM JE PRIČALA CELA SRBIJA? Milan je objavio fotku na kojoj je GO DO POJASA! (FOTO)
Milan je objavio fotku na kojoj je GO DO POJASA!, Foto: Printscreen/Instagram/jevdjic_milan

bleja teretana

SEĆATE LI SE MOMKA O KOJEM JE PRIČALA CELA SRBIJA? Milan je objavio fotku na kojoj je GO DO POJASA! (FOTO)

Milan je javnosti postao poznat nakon što je ispričao svoju tužnu životnu priču

Objavljeno:

Prošle godine ispričao je svoju tužnu životnu priču i za samo jedno veče rasplakao Srbiju, a ubrzo i podelio.

Milan Jevđić, student medicine i dalje intrigira javnost u Srbiji.

Još uvek se ne zna da li je njegova priči u potpunosti istinita ili je njome samo želeo da na kartu sažaljenja "kupi" narod.

Na mnogobrojne prozivke i uvrede Milan je najpre odgovarao putem društvenih mreža, a po svemu sudeći sada se na njih više ne obazire. Veoma je aktivan na Instagramu, a fotografije na kojima je uglavnom nag i u teterani, govore da momak koji navodno živi u oskudici, kako je i sam u svojim javnim istupima govorio, i te kako brine o svom fizičkom izgledu.

Na poslednjoj fotografiji koju je objavio iz teretane, Milan je polu go, na sebi ima samo bokserice, a ispod fotografije je napisao:

"Uvuci stomak, izbaci si*e".

Podsetimo, Milana je javnost upoznala nakon gostovanja u emisiji "Život priča". On je tada rekao da je student koji nije pao nijedan ispit, koga su roditelji ostavili, a on nakon toga snalazio kako je znao i umeo, radio svakakve poslove, školovao se i bez pomoći stigao do pete godine Medicinskog fakulteta.

Međutim, nakon emisije i suza koje je izazvao kod građana, javili su se sponzori koji su negirali nejgove navode. Naime, najpre se pojavio lekar iz Švedske Dobrica Pavlović, koji tvrdi da ga je finansirao od 2013. godine. On je na društvenim mrežama napisao da nije tačno da Milan nije pao nijedan ispit, kao i da mu je samo u decembru 2017. gdoine dao više od 600 evra.

Samo dan nakon toga, javila se još jedna osoba koja mu je novčano pomagala. Izvesna Vesna Popov iz Austrije, koja je tvrdila da je o Jevđiću čula 2012. godine, kada se takođe pojavio na TV-u sa "sličnom, tužnom pričom, tada dečaka, koji se, ne svojom voljom, u ranim godinama osamostalio i borio za bolji život". Ona je navela da je tada počela da mu pomaže sa oko 500 evra mesečno narednih pet godina.

Kako su mediji preneli, Jevđević se navodno zaposlio u jednoj beogradskoj piceriji.

BONUS VIDEO: Zoran Marjanović za Espreso o 3 godine bez Jelene Marjanović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.