ELITNA PROSTITUTKA REŠILA DA PROGOVORI O PERVERZIJAMA SA POLITIČARIMA: Tražili su joj BOLESNE stvari!
Zaneo je život na "visokoj nozi" i "lak" način da do toga dođe, Foto: AP

daje se na tacni

ELITNA PROSTITUTKA REŠILA DA PROGOVORI O PERVERZIJAMA SA POLITIČARIMA: Tražili su joj BOLESNE stvari!

Čim je ugradila silikone i veštačke zube, cena joj je skočila

Objavljeno: 13.04.2019. 18:25h
  • 8

Nakon što je odjeknula vest o hapšenju nekoliko glavnih beogradskih makroa, VIP elitna prostitutka I. O. (25) u ispovesti otkiva detalje svog života, te kako je počela da se bavi najstarijim zanatom, kao i sve o teškim uslovima pod kojim makroi drže svoje devojke.

Dok mnoge poznate ličnosti koje su navodno upletene u ovaj lanac drhte pred potencijalnim spiskovima i katalozima iz kojih bi se mogla razotkriti i njihova imena, ova devojka rešila je da ispriča svoju tužnu priču.

Kako kaže, prostitucijom je počela da se bavi pre dvadesete godine, a početna cena bila joj je znatno niža nego što je sada, nekoliko godina kasnije.

Prva mušterija joj je bio čovek stariji od njenog oca i satima nakon toga je plakala
Prva mušterija joj je bio čovek stariji od njenog oca i satima nakon toga je plakalafoto: Shutterstock

Kada sam počela da radim, imala sam jedva osamnaest godina. U svet prostitucije uvela me je prijateljica, koju sam upoznala po dolasku iz manjeg mesta u Beograd. Zaneo me je život na visokoj nozi, kao i lak način da do toga dođem. Oduvek sam maštala da budem starleta, koliko god to smešno da zvuči drugima. Na početku mi je rečeno da ću po mušteriji zarađivati 100 evra i u mojoj glavi je to bila ogromna suma, budući da sam odrastala u siromaštvu", počinje svoju priču ova devojka i otkriva da joj je prva mušterija bio čovek koji je stariji od njenog oca i satima nakon toga plakala.

Čim sam krenula ozbiljnije da radim i dobijam preporuke, krenuo je i moj pakao. Kod istog makroa radim više od šest godina, a broj devojaka koje je držao uvek je bio veliki. Nikada nas nije bilo manje od 100. Po načinu na koji su ostale devojke živele, znala sam da će makro kad-tad da preuzme kontrolu i nad mojim životom. Posle samo nekoliko meseci prostitucije, pozvana sam na sastanak s još četiri devojke i tada mi je rečeno da mi je zakazan termin kod zubara, koji će mi ugraditi veštačke zube, kao i da ću nekoliko nedelja posle toga morati da ugradim silikone u grudi. Makro nam je potom naredio da svaka od nas mora da štedi određene pare da bi sebi kupila sat i doprinela elitnijem izgledu. Bila sam srećna zbog toga jer sam dugo izgledala kao devojčica pored ostalih napucanih devojaka",  priča devojka.

Od sto evra do...
Od sto evra do...foto: Nemanja Pančić

Ona dalje otkriva da je s novim zubima, silikonima u usnama i grudima sebi duplirala cenu.

Koliko god da sam se navikla na to čime se bavim, nije mi bilo svejedno što je makro koji se sve do tada postavljao kao moj prijatelj, potpuno preuzeo kontrolu nad mojim životom. Kako bi se organizacija prostitucije zaštitila, ostale devojke i ja smo u obavezi da na svaka dva-tri meseca idemo kod psihijatra sa Kipra, koji dođe po pozivu našeg makroa. Njemu se žalimo, sa njim pričamo i on nama već godinama manipuliše i uči nas da ostanemo jake pod pritiskom i skriveno živimo s tim. Osim toga, svaka od nas engleski mora da priča savršeno. Koliko je naš život na tacni makroa, jasno vam je po tome što u stanu u kojem se održavaju sastanci postoji kalendar za svaku od nas i tu obeležavamo kada nam počinje menstruacija, a kada se završava", navodi prostitutka i objašnjava da je svakoj devojci koja radi stavljeno do znanja da po cenu života ne sme da progovori o makrou i mušterijama.

 

Bonus video

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media