PREDVIDEO TRAGIČNU SMRT: Brat mu je poznati pevač, volela ga je CECA, a ove DETALJE o njemu sigurno niste ZNALI!
Imao je devojku Zlatu sa kojom je trebalo da se venča, Foto: Printscreen Instagam/Marinko

vanserijski talenat

PREDVIDEO TRAGIČNU SMRT: Brat mu je poznati pevač, volela ga je CECA, a ove DETALJE o njemu sigurno niste ZNALI!

Kolege su ga obožavale i zvali su ga "Mali Rambo"!

Objavljeno:

Brat poznatog pevača Jašara Ahmedovskog, Ipče Ahmedovski bio je mnogo popularan, a kada je poginuo imao je samo 28 godina. U julu će se navršiti 25 godina od njegove tragične smrti, a hitovi koje je snimio i dan danas se pevaju!

Godinu dana pre tragedije, Ahmedovski kao da je naslutio svoju tragediju. Na svom poslednjem albumu snimio je pesmu koja je postala veoma popularna, a nosila je naziv od kojeg se i danas svi ježe "Kad nestanem jednog dana".

Tragično nastradao u jeku svoje slave
Tragično nastradao u jeku svoje slavefoto: Printscreen Instagram/ipcetova_slika_svaki_dan

Tog 30. jula 1994. godine odjeknula je vest da je mladi pevač Ipče Ahmedovski poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali nedaleko od Lazarevca. Sa samo 28 godina već je bio vlasnik pet albuma i brojnih hitova koji su se slušali na svim radio stanicama.

Njegove kolege Rade Vučković i Novica Zdravković dali su mu nadimak "Mali Rambo" jer je bio, kako kažu, vanserijski talenat! Bio je omiljen među svojim kolegama, a njegov jak glas volela je i Ceca Ražnatović.

Ipče je u Vreocima kod Lazarevca imao devojku Zlatu sa kojom je trebalo da se venča, ali njegova ljubav prema automobilima i brzoj vožnji nisu dali da se to desi. Kobnog dana je trebalo da se vidi sa svojim bratom Jašarom, ali se on zadržao u studiju. Ipče se tako uputio na put sa kojeg se nikada nije vratio.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.