UHAPŠENI MAKRO IMAO SUROVA PRAVILA: Mihajlove uslove devojke su MORALE da ispunjavaju! Evo šta je od njih tražio
Mihajlo Maksimović od prostitucije pravio ozbiljan biznis, Foto: Nemanja Pančić

trenirao strogoću

UHAPŠENI MAKRO IMAO SUROVA PRAVILA: Mihajlove uslove devojke su MORALE da ispunjavaju! Evo šta je od njih tražio

Sve su morale da pristanu na ovo!

Objavljeno:

Otkako je Mihajlo Maksimović, osuđivani makro iz Šapca uhapšen na beogradskom aerodromu, velika prašina digla se među srpskim starletama koje su čak javno istupale govoreći o njemu ili su ga spominjale u rijaliti programima.

Ipak, nijedna od njih nije priznala da je sarađivala sa njim ili ima bilo kakve veze sa prostitucijom, ali sve, kako kažu, dobro znaju ko je on.

Kod Maksimovića su, navodno, prilikom hapšenja, pronađeni spiskovi i uredno vođena evidencija o svim devojkama koje je podvodio, ali i o klijentima koji su koristili njihove usluge.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

A koliko je Maksimović bio ozbiljan u svom poslu govori i podatak da su "njegove" devojke morale da žive i ponašaju se prema određenim pravilima koja je on propisivao. Tako je bilo obavezno:

- osmočasnovno spavanje i vežbanje u teretani, radi održavanja dobrog izgleda i forme

- devojke su, takođe, morale da odlaze i u redovne kupovine kako bi njihova garderoba bila atraktivna

- sve njegove devojke su morale da se zdravo hrane

Biznis je, prema nezvaničnim informacijama, vodio najviše u Beogradu, gde je iznajmljivao luksuzne stanove u kojima bi se devojke sastajale sa VIP klijentima i pružale seksualne usluge za novčanu nadoknadu.

Pojedini mediji su danas preneli da su se na spiskovima klijenata pronašla i neka zvučna imena, kao što su kriminalci, plaćene ubice, ali i političari sa karijerom dužom od deceniju. Na listi je takođe i jedan košarkaš koji je prestao da se bavi tim sportom, ali je prisutan u javnosti.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.