VUK MOB SE NAŠAO IZMEĐU DVE BIVŠE: Jedna od njih je BIVŠA ZADRUGARKA, a nije mu se ni javila!
Vuk Mob je veliki estradni zavodnik, Foto: Printscreen

neprijatna situacija

VUK MOB SE NAŠAO IZMEĐU DVE BIVŠE: Jedna od njih je BIVŠA ZADRUGARKA, a nije mu se ni javila!

Vuk i Teodora su imali kratku romansu pre tri godine, a sa Milenom je bio u vezi mesec dana

Objavljeno:

U emisiji kod Ognjena Amidžića, reper Vuk Mob se našao u neprijatnoj situaciji jer je sedeo u društvu dve bivše devojke, obe pevačice Teodore Džehverović i Milene Ćeranić. On nije znao ko će biti gosti i zaista je bilo iznenađenje kad je shvatio sa kim je u emisiji.

foto: Printscreen/Youtube, Ami G Show

- Vuk i Teodora su imali kratku romansu pre tri godine. Snimili su duet Hijena, koji je odlično prošao. Zbog toga su ostali u kontaktu i tako su se rodile simpatije. Ipak, ona je njemu zamerila što se prema njoj nije poneo kao džentlmen. Teodora i Vuk su proveli jedno veče zajedno kod njega u kući, a ujutru ju je on ispratio i pozvao joj taksi. Teu je to pogodilo, mislila je da je zaslužila da je Vuk odveze kući, što on nije učinio - počinje izvor za Kurir i objašnjava da je to razlog što mu se Džehverovićka nije javila na snimanju emisije.

foto: Printscreen / Instagram

Inače, Teodori je tokom snimanja bilo jako neprijatno, a naš izvor kaže i da je pocrvenela kada je Vuka ugledala sa Ćeranićkom, sa kojom je nakon raskida ostao u dobrim odnosima.

foto: Damir Dervišagić

- Vuk je sa Milenom bio u vezi mesec dana. Njih dvoje su na snimanje došli zajedno i tokom emisije su se zezali. Sa Teodorom je bila drugačija situacija. Ona je često spuštala pogled i bilo joj je neprijatno što sedi preko puta njega - kaže izvor.

Bonus video

VELJKO JE SNIMIO U KUĆNOJ VARIJANTI I SVE OBJAVIO: Cecu nikad niste videli ovako OPUŠTENU i bez šminke! Sad je obukla obične helanke i sivi džemper, ali to nije sve...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.