OD DIVNINE SAHRANE IZAŠLA JE 2 PUTA IZ KUĆE: Mesto koje je pristala da poseti može biti ono koje će PROMENITI SVE!
Jelena od majčine smrti gotovo da ne izlazi iz kuće, Foto: Printscreen

ODLUČUJU O BUDUĆNOSTI

OD DIVNINE SAHRANE IZAŠLA JE 2 PUTA IZ KUĆE: Mesto koje je pristala da poseti može biti ono koje će PROMENITI SVE!

Duško je u Srbiji ostao dok se Jelena ne stabilizuje

Objavljeno:

Jelena Karleuša nalazi se u teškom stanju od kada joj je umrla majka Divna Karleuša, koju je neizmerno volela, a iz kuće je od tada izašla samo dva puta.

Njen suprug Duško Tošić produžio je boravak u Srbiji, kako bi bio uz suprugu u teškim trenucima, a Jelena se prvi put posle sahrane u javnosti pojavila 8. marta kada je sa tetkom otišla na groblje i stavila crvenu ružu na Divnin grob.

foto: Printscreen

Pevačica, koja još nije spremna da se vrati na scenu, u ponedeljak 11. marta otišla je sa Duškom na razgovor u elitnu, privatnu školu u Beogradu, što su snimile kamere Paparaca lova.

Kako se spekuliše, namera im je da njihova deca promene školu koju pohađaju, što navodi na pretpostavku da će se porodica Karleuša-Tošić možda preseliti u Kinu.

foto: Printscreen

Karleuša se taj dan u pratnji prijatelja vratila u kuću na Dedinju, a svi se trude da je ni u jednom momentu ne ostavljaju samu. Duško je u Srbiji ostao dok se Jelena ne stabilizuje, a neizvesno je kada će se vratiti u Kinu.

Bonus video

CRVENU RUŽU SPUSTILA NA MAJČIN GROB: Jelena sva u crnom dovezla se na groblje, sedi i plače, a ONA se ne razdvaja od NJE

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.