MISTERIJA KARLEUŠINE FRIZURE: Evo zašto je Jelena odsekla kosu kada je saznala da joj je majka Divna preminula!
Divna i Jelena Karleuša sa istom frizurom, Foto: Printscreen Instagram, Stefan Kojić

otkrivena tajna

MISTERIJA KARLEUŠINE FRIZURE: Evo zašto je Jelena odsekla kosu kada je saznala da joj je majka Divna preminula!

Pevačica je mnoge šokirala kada se na dan sahrane pojavila odsečene kose

Objavljeno:

Pop zvezda Jelena Karleuša, koja je veoma teško podnosi smrt svoje majke Divne, koju je sahranila u sredu na Novom bežanijskom groblju, mnoge je šokirala kada se na komemoraciji pojavila ošišana.

Ni nakon sahrane, Jelena ne može da se smiri, već je danima u lošem psihičkom stanju, pa prijatelji i porodica veoma brinu za njeno zdravlje.

Jelena Karleuša teško podnosi gubitak
Jelena Karleuša teško podnosi gubitakfoto: Stefan Kojić

Neki bosanski mediji spekulišu u nameri da razreše misteriju Jelenine frizure koja, prema njihovim zapažanjima, veoma podseća na Divninu iz perioda kada je išla na hemioterapije. U jednom videu koji se vrti na Jutjubu iznete su pretpostavke zašto je pevačica baš u ovom teškom času odsekla svoju kosu.

Tekst prenosimo u celosti:

Jedna od najpoznatijih radijskih voditeljki na ovim prostorima Divna Karleuša preminula je 3. marta ove godine u svom domu, nakon duge borbe sa teškom bolešću. Njena smrt veoma je teško pala članovima Divnine porodice, a pogotovo kćerki Jeleni Karleuši koja ne može da se pomiri sa činjenicom da njene majke više nema. Kada se Jelena pojavila na komemoraciji posvećenoj Divni mnogi su bili šokirani zbog njene frizure. Naime, Jelena je potpuno skratila svoju kosu, a mnoge je podsetila na samu Divnu koja je tako izgledala u trenucima dok je išla na hemioterapiju i lečila se od opake bolesti. Inače, Jelena je ovakvu frizuru imala i davne 1997. godine kada je njen veliki hit bila pesma "Ko ovu dramu režira". Očigledno je Jelena želela da ovim činom oda počast svojoj majci i na ovaj način iskaže svoju tugu, a mnogi ljudi bliski njoj priznali su da se plaše kako će se pevačica oporaviti od ovog životnog udarca", ispisano je u videu u kome jedna naspram druge stoje Jelenina i Divnina slika sa kratkom kosom.

Hello from Istanbul ?????

A post shared by Divna Karleusa (@divnakarleusa) on

Podsećamo, Divna Karleuša preminula je u svom stanu 3. marta u 61. godini, posle duge borbe sa teškom bolešću.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.