UPRKOS BOLU, VRAĆA SE NA SCENU?! Evo kada će Jelena Karleuša ponovo biti u Zvezdama Granda!
Jelena Karleuša se ne miri sa majčinom smrću, Foto: Stefan Kojić

NEOČEKIVANO

UPRKOS BOLU, VRAĆA SE NA SCENU?! Evo kada će Jelena Karleuša ponovo biti u Zvezdama Granda!

JK će se i ovog puta poneti kao profesionalac u svom poslu

Objavljeno: 21:01h

Divna Karleuša, preminula je 3. marta, a iza sebe je ostavila neutešnu ćerku Jelenu koja je veoma bila vezana za nju.

- Utučena je bolom koji ju je zadesio. Smrt majke je vili gubitak za nju, i nikako ne može da se oporavi. Po svemu sudeći, Jelena bi trebala u narednih nedelju dana da se vrati snimanju popularne emisije "Zvezde Granda" - započinje priču blizak izvor pevačici za portal "Alo.rs" i dodaje:

foto: Stefan Kojić

- Karleuša je veliki profesionalac u svom poslu i svesna je ako se u ovom velikom bolu povuče sa scene na duži period da će stalno patiti. Potrebno joj je društvo u ovoj teškoj situaciji, jer samoća može da izazove depresiju. Treba joj nešto da joj skrene misli sa velike tragedije, te će čim stane na noge pokušati što pre da se vrati u muzičko takmičenje "Zvezde Granda" - nastavlja priču blizak izvor i dodaje da sa nastupima neće žuriti.

- Mislim da je sasvim sigurno da neće nastupati narednih šest meseci, ali ako se nešto promeni u međuvremenu i zaželi se publike, njen menadžment će svakako biti obavešten - zaključio je izvor.

foto: Damir Dervišagić

Kontaktirali smo "Grand" produkciju kako bismo proverili ove navode, ali oni do zaključenja ovog teksta nisu odgovarali na pozive.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.