KARLEUŠA PROLAZI KROZ PAKAO! NAD NJOM SE NADVIO OBLAK SMRTI: U poslednjih pola godine UMRLE joj ČETIRI DRAGE OSOBE!
Jelena Karleuša se već mesecima suočava sa gubicima, Foto: Dragan Kadić

crna sudbina

KARLEUŠA PROLAZI KROZ PAKAO! NAD NJOM SE NADVIO OBLAK SMRTI: U poslednjih pola godine UMRLE joj ČETIRI DRAGE OSOBE!

Iznenadni odlazak Divne Karleuše zadao je Jeleni najjači udarac u nizu tragičnih događaja kroz koje je prošla od septrembra

Objavljeno:

Poslednjih šest meseci Jeleni Karleuši bili su najteži u životu.

Iznenadna smrt majke Divne Karleuše, koja ju je dokrajčila, samo je jedna u nizu tragičnih događaja kroz koje pevačica prolazi od septembra.

Zbog svekrove smrti Jelena neko vreme nije radila
Zbog svekrove smrti Jelena neko vreme nije radilafoto: Printskreen

Njenu porodicu prvo je napustio svekar Milorad Tošić, koji je preminuo posle duže bolesti u rodnom Orlovatu, gde je i sahranjen. Kroz ovaj bolni gubitak Jelena je prošla zajedno sa suprugom Duškom Tošićem. Pevačica je sve vreme bila oslonac mužu, tešila ga je tokom sahrane, a koliko joj je bilo teško, pokazuje i to da je i tada otkazala sve nastupe i poslovne obaveze.

Kraj prošle i početak ove godine bio je samo kratki predah između stresnih situacija u njenom životu. Već sredinom februara ponovo je imala razlog za tugu i suze. Boban Avramovski, jedan od njenih najvernijih fanova iz Makedonije, koji ju je godinama pratio i podržavao, nastradao je u teškom saobraćajnom udesu koji se dogodio na auto-putu Skoplje-Tetovo, kada se prevrnuo autobus u kojem je nesrećni mladić bio. Nekoliko dana nakon toga, Karleuša je obavestila svoje pratioce na društvenim mrežama da je veoma tužna zbog te tragedije i izrazila saučešće njegovoj porodici.

JK veoma pogodila i vest o smrti fana
JK veoma pogodila i vest o smrti fanafoto: Printskreen

U strašnoj saobraćajnoj nesreći u Makedoniji život je izgubilo njih 14. Jedan od njih je Boban... Boban je bio moj veliki fan i pružio mi je mnogo ljubavi i podrške. Bobane... Hvala ti. Zauvek u mom srcu. Saučešće porodici. Saučešće svima koji su izgubili svoje bližnje", napisala je ona.

Samo tri dana nakon ove nesreće, dogodila se još jedna velika tragedija koja je potresla ceo region, a posebno Karleušu. Njen dragi kolega, kralj narodne muzike Šaban Šaulić, s kojim se godinama družila u žiriju "Zvezda Granda", izgubio je život na auto-putu u Nemačkoj, kada se u kola kojima je on putovao zakucao drugi automobil. Jelena se od dragog i bliskog kolege s kojim je napravila prve korake u muzici oprostila na dirljiv način putem Instagrama. Ona je objavila njihovu fotografiju staru dve i po decenije.

Karleuša mnogo žalila za kolegom Šabanom Šaulićem
Karleuša mnogo žalila za kolegom Šabanom Šaulićemfoto: Printskreen

Pre 25 godina... Moj prvi nastup i eto - baš sa Šabanom. Vršac, gradski hotel. Imala sam 15 godina, Šaban je pitao moju majku da me pusti da idem s njim. Još nisam zvanično počela da pevam, niti sam bilo šta snimila. Slika je nastala u bekstejdžu, Šaban me ubeđuje da ne treba da se plašim kad izađem na binu. Poslednji pozdrav prijatelju i večna slava", napisala je ona tada.

Ipak, u poređenju s prethodnim gubicima, smrt majke za nju je nemerljiva i najbolnija. Pevačica veoma teško podnosi Divnin prerani odlazak, otkazala je sve nastupe, snimanja emisija i neko vreme se neće pojavljivati u javnosti. Domaći mediji bruje o tome kako je Jelena na jakim lekovima na smirenje, da ne jede i ne pije, te koliko svi brinu kako će podneti sahranu voljene majke.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.