HRVATSKI PREDSTAVNIK NA EVROVIZIJU IMA SVOG FAVORITA NA BEOVIZIJI: Evo s kojom Srpkinjom mladi Hrvat ŽELI u Evropu!
Roko Blažević izneo svoje utiske o Beoviziji, Foto: Promo

dRŽI JOJ FIGE!

HRVATSKI PREDSTAVNIK NA EVROVIZIJU IMA SVOG FAVORITA NA BEOVIZIJI: Evo s kojom Srpkinjom mladi Hrvat ŽELI u Evropu!

Roko Blažević oduševljen našim izborom za predstavnika na Evrosongu

Objavljeno:

Ovogodišnji predstavnik Hrvatske na "Evroviziji" Roko Blažević za Espreso.co.rs otkriva da ima svog favorita na "Beoviziji" i priznaje s kojom koleginicom bi voleo da putuje na najveću muzičku smotru u Evropi.

Zbog toga što je pobedio na festivalu "Dora", mladi Hrvat će ove godine predstavljati Hrvatsku na "Evroviziji". Ovaj talentovani mladi pevač, koji je i pobednik treće sezone "Pinkovih zvezdica", za naš portal iznosi svoje utiske o "Beoviziji", festivalu na kojem se bira predstavnik naše zemlje na Evrosongu.

Imao sam tu sreću da uživo prisustvujem prvoj večeri "Beovizije" i ostao sam zatečen nivoom profesionalnosti produkcije i izvođača. Stvarno je sve bilo na visokom nivou, kako priliči jednoj takvoj manifestaciji", rekao je Roko za Espreso.co.rs.

Pinkova zvezdica pobednik ovogodišnje 'Dore'
Pinkova zvezdica pobednik ovogodišnje "Dore"foto: Promo

Mnoge u našoj zemlji sigurno zanima ko od finalista "Beovizije" je najviše oduševio popularnog Splićanina. Mi smo dobili taj odgovor.

Od svih kandidata koji su izborili svoj ulazak u finale, najviše mi se istakla Saška Janks sa svojom pesmom. Pesma je posebna i drugačija, baš kao i Saška. Ona ima izvanredne vokalne sposobnosti i mislim da može daleko da dogura. Ne samo na "Beoviziji", nego, ako dobije priliku, i na "Evroziviji". Držim joj palčeve", priznao nam je Blažević.

Saška Janković jedna od 12 finalista na 'Beoviziji'
Saška Janković jedna od 12 finalista na "Beoviziji"foto: Printscreen

Da podsetimo, Roko će na "Evroviziji" u Izraelu, svoju zemlju predstavljati pesmom "The Dream". Kako saznajemo, trenutno se priprema finalna, studijska verzija ove numere, koja će biti nešto drugačija u odnosu na onu koju je ovaj pevač izveo na festivalu "Dora".

Finalno veče "Beovizije" 2019. zakazano za nedelju, 3. mart, u 21 čas na RTS.

Bonus video

DŽENAN LONČAREVIĆ NA BEOVIZIJI: Večeras ce padati suze, pevač doveo staricu iz Bosne! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.