IZA SAŠKINOG ČAROBNOG OSMEHA KRIJE SE OGROMNA TUGA: Izgubila je oba roditelja, a sreću je OVAKO pronašla
Sašku Janković život nije mazio, Foto: Printscreen

SINOĆ JE NASTUPALA NA BEOVIZIJI

IZA SAŠKINOG ČAROBNOG OSMEHA KRIJE SE OGROMNA TUGA: Izgubila je oba roditelja, a sreću je OVAKO pronašla

Tuga, bol, suze, bile su sastavni deo Saškinog života

Objavljeno:

Šarmantna pevačica Saška Janković prošla je prvo polufinale Beovizije sa pesmom "Da li čuješ moj glas". Ona je ovu dirljivu numeru posvetila pokojnoj babi i mami.

Inače, iza osmeha ove hrabre devojke stoje niz porodičnih tragedija koje su je zadesile u ranoj mladosti. Njoj je 2010. godine, u 48. godini života, preminula majka, dr Mirjani Janković, od posledica kancera, a četiri godine kasnije u 52. godini nakon borbe s opakom bolešću i tata.

foto: Damir Dervišagić

Stihove iz pesme "Spavaj" posvetila je i svojoj majci, te izazvala burne emotivne momente kod mnogih ljudi.

- Najdivnija osećanja me vezuju za mamu. Moja mama bila je prava mama i redak primer jake žene. Prošle su četiri godine otkako je nema, a ljudi me i danas zaustavljaju da kažu koliko su je poštovali. Jedni su je znali privatno, neke je lečila, drugima je pomogla. Slično je i sa tatom. Izuzetno sam ponosna na svoje roditelje- pričala je ranije za "Stori" Saška Janković o svojoj mami, te dodala da su postojali trenuci kada je bili ogorčena na svoju sudbinu.

- To je sasvim normalno i izuzetno je teško takve osećaje pretočiti u ljubav. Ali, nama nije dato da znamo odgovore na mnoga pitanja, zato to treba prihvatiti jer ćemo u suprotnom vrlo negativno tapkati u mestu ili se vrteti u krug.

Tuga, bol, suze, bile su sastavni deo Saškinog života. Ali ova hrabra dama nije želela da poklekne. Koračala je uzignute glave, a spas je nalazila u muzici.

foto: Dragan Kadić

– To jesu teški trenuci. I meni je bilo teško, ali sam shvatila da moram dalje. Radom na sebi sam pronašla mir. Imala sam punu podršku roditelja sve vreme kao što sada imam podršku bliskih prijatelja, a osećam da su moji mama i tata uvek uz mene gde god da su- rekla je Saška ranije za "Blic".

Osim mira u pesmama, Saška je ranije pričala da podršku u svemu dobija od brata.

- Hvala bogu što ga takvog imam. Nas dvoje smo tako vaspitavani da sve delimo i izuzetno smo bliski. On je moja najveća ljubav koja postoji. Naravno, tu su i moj momak, moja baka, ujak, tetke, kum, prijatelji. Posebno bih izdvojila svoju prijateljicu Katarinu i na nju gledam kao na porodicu.

Ova talentovana devojka već nekoliko godina živi na relaciji Beograd- Beč. U glavnom gradu Austrije, Saška je našla sreću u ljubavi.

Bonus video

UROŠ ZA DADILJU NEĆE NI DA ČUJE! EVO KAKO JE GOGA REŠILA PROBLEM: Pevačica sina ne ispušta iz ruku, čak ga je i ovde ODVELA SA SOBOM!

(Espreso.co.rs/ Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.