ONA JE NJEGA BODRILA PRE 12 GODINA, SAD JE RED NA NJEGA: Najemotivnija poruka stigla je od Nemanje Stevanovića!
Nemanja Stevanović i Dea Đurđević, Foto: Printscreen / Instagram

podrška ne prestaje

ONA JE NJEGA BODRILA PRE 12 GODINA, SAD JE RED NA NJEGA: Najemotivnija poruka stigla je od Nemanje Stevanovića!

Reči podrške kidaju dušu.

Objavljeno:

Mladi pevač Nemanja Stevanović, oglasio se povodom nesreće koja je zadesila voditeljku Pinka Deu Đurđević. Uputio je zaista potresnu poruku. Takođe su se preko društvenih mreža oglasili brojni prijatelji i kolege. Reči podrške kidaju dušu.

Podsećanja radi, voditeljka Dea Đurđević, doživela je stravičnu nesreću kada je krenula juče na posao. Naime, ona je imala manji sudar kod KBC Dragiša Mišović i kada je izašla iz kola da vidi kolika je šteta, na nju je naleteo autobus koji saobraća na toj trasi i od siline udarca je ostala bez ruke. Dea je brzo prevezena na VMA, gde je i operisana. Lekarski tim je predvodio prof. dr Marko Bumbaširević, koji je rekao da je operacija trajala pet sati i da, pored teške povrede, očekuje dobar ishod.

#lastnight ❤️ #love

A post shared by DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) on

Nemanja se prisetio vremena kada je ona navijala za njega, te je zajedno sa porodicom istakao da je tu za sve u ovim teškim trenucima, te da će je bodriti do kraja.

"Pre dvanaest godina si ti mene bodrila, navijala za mene, bila najvatrenija i najglasnija od svih ljudi u publici... Sada ja navijam za tebe i moja porodica i ja ti šaljemo pozitivnu energiju i želimo ti brz oporavak", poručio je on putem Instagrama.

Bonus video

TREBALO JE DA SNIMI DUET S KARLEUŠOM, A SADA SE OGLASILA POVODOM PO*NO SKANDALA: Osuđujem osvetničku po*nografiju!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.