DA IMAM PO*NIĆ KAO KARLEUŠA ŽENA BI ME OBESILA: Đani otvoreno o supruzi, porocima, koncertu... HIT! (FOTO)
Radiša Trajković Đani, Foto: Sonja Spasić

O SVIM TEMAMA

DA IMAM PO*NIĆ KAO KARLEUŠA ŽENA BI ME OBESILA: Đani otvoreno o supruzi, porocima, koncertu... HIT! (FOTO)

Jedan je od najtraženijih pevača

Objavljeno: 13:45h

Radiša Trajković Đani već je spreman za solistički koncert u Štark areni, koji je zakazan za 8. mart.

Jedan od najtraženijih pevača otvorio je dušu i u intervjuu za Kurir pričao o grehovima iz prošlosti, porocima, ali i šta bi mu se dogodilo da je u javnosti odjeknula porno-afera kao što je to bio slučaj s njegovom koleginicom Jelenom Karleušom.

- Uh, ja bih konopac i na Terazije. Žena Slađana bi me bez imalo milosti vešala. Imam sreće pa nemam nikakve afere tog tipa.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša foto: Damir Dervišagić

Da li si bar pozvao ljubavnice na koncert?

- Biće ih jedno pet-šest samo iz Beča (smeh). Slađa mi kaže: „Ti se sprdaš u vezi s ljubavnicama, a sve je to istina. Kad te jednog dana budem uhvatila, izbaciću te na ulicu.“

Da nemaš neko vanbračno dete da prijaviš?

- Taman posla. Da se desilo, ja bih to priznao. Malo mi moje dece, još mi treba sa strane.

Kome posvećuješ koncert i zašto baš 8. mart?

- Moja gospođa Slađana je taj datum zacrtala u glavu. Kaže ona meni: „Idemo 8. marta“, ja kažem: „Alo, radim, ženo“, kad ona: „Ja sam pogodila 8. marta Arenu.“ Ja u šoku. Trebalo je da pevam u Diseldorfu s Miletom Kitićem, vičem - otkazuj Arenu, kakva crna Arena. Ne, ona zapela i eto, bila malo frka, ali je isterala svoje.

Ima onih koji ne veruju da ćeš uspeti da napuniš toliki prostor.

- Eto, dušmani nek se hrane, mi ćemo na videlo sve da pokažemo. To čak ne smeju ni da mi kažu. Svi kao „gde si, familijo, ti si brat“, a ovamo, da mogu, zabili bi mi nož u leđa.

Ko će imati tu čast da gostuje?

- Zvao sam dosta kolega, a pola njih nije htelo da pristane. Neću da ih imenujem, ali kao fora rade. Ma, kompleksi. Mene kad je Šaban Šaulić zvao da mu budem gost, ja sam otkazao tezgu jer je to čast i srce mi je bilo puno. Ja sam sve kolege ispoštovao, i krštenja i rođendane, sa svima sam bio brat. Ma, narod poludeo. Ali zato će doći Seka Aleksić, Andreana Čekić, Jana i Peđa Medenica.

S kim se družiš sa estrade?

- Samo s nekoliko njih. Sa ostalima se viđam na aerodromu, ali tamo se pozdravimo preko kur*a. Čim okreneš glavu, osetiš strele i noževe u leđima. Baš sam se razočarao u dosta kolega. Boli ih što imam najbolju ženu na svetu, vaspitanu decu, nisam tračara.

Žalio si se kako deca neće ništa da rade.

- Bukvalno hoće na sve strane. Ni za šta konkretno nisu zainteresovani. Stariji hoće i da peva i da drži kafić. Ko neki mladi majmuni, nikako da se odluče. Ali sad kad ćale zavrne slavinu, ići će trbuhom za kruhom.

Tvoja žena je čak batalila karijeru zbog tebe.

- U to vreme kad je ona pevala, bila je poštovana, dama kao i sad. Mi s Kosova smo ljubomorni i rekao sam joj: „Ljubavi, sedi, gaji decu, a ja ću da radim“, i ispalo je najlepše.

Ko ti sprema stajling za Arenu?

- Keva moja. Ma, košulja, farmerice, patike!

Šta su ti sad poroci?

- Pivo i familija. Verujte da sam željan kuće. Preko glave su mi diskoteke i kafane. Porok mi je dobar koncert. Takav će da bude u Areni. Repertoar mi je baš za žurke. Kažu - visokorizičan koncert jer će kod mene da se pije, veseli. Čim krenem da pevam, svi će biti na nogama. Mnogo su veliki troškovi, ali neka, za moju je publiku. Ovo nije zaje*ancija. Daj bože da budem na pozitivnoj nuli.

Užasnut nesrećom

OBEĆAO SAM DEI DA ĆU JOJ PEVATI NA SVADBI!

Dea Đurđević
Dea Đurđević foto: Printscreen Instagram/deadjurdjevic

Noć pre nego što je Dea Đurđević doživela nesreću u kojoj je umalo ostala bez ruke, Radiša Trajković Đani je bio u njenom društvu:

- Toliko smo se lepo proveli na snimanju emisije. Veselili smo se, pričali, pevali. Obećao sam da ću joj pevati na svadbi! Ma, bilo je fenomenalno. Kad, budim se ujutru i čujem strašnu vest. Greota. Toliko je bila tog dana nasmejana i srećna, ma fenomenalna devojka. Jako mi je žao.

Bio poročan

PROKOCKAO SAM 50.000 DOLARA ZA NOĆ!

Poznato je da si voleo da se kockaš. Koja je najveća suma novca koju si izgubio?

- Bilo je to jednom u Americi. Izgubio sam 50.000 dolara za noć. Završio sam turneju, poslednja destinacija Las Vegas i sednemo u kockarnicu. Izgubim deset hiljada, ja reko ajde da se vadim, i kukala mi majka, izgubim sve i dođem kući bez para.

Bonus video

ĐANI U POSETI REDAKCIJI KURIRA! Prestao sam da varam ženu, naživeo sam se: Pevač nikad iskreniji! A tek da čujete šta je ZAPEVAO! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.