EMINA KRIJE OD DECE VEZU SA MILIONEROM: Evo zašto ne sme da im kaže da posle njihovog tate ima NOVU LJUBAV! (FOTO)
Emina Jahović i Sadetin Sarana, Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Instagram

TAJNA

EMINA KRIJE OD DECE VEZU SA MILIONEROM: Evo zašto ne sme da im kaže da posle njihovog tate ima NOVU LJUBAV! (FOTO)

Emina priznala da krije novog dečka od sinova Javuza i Jamana

Objavljeno: 19:31h

Iako su turski i srpski mediji brujali o vezi pevačice Emine Jahović i turskog biznismena Sadetina Sarana, njih dvoje nikada nisu pričali o vezi. Čak ni nakon nedavnog raskida, posle kojeg su se pomirili.

foto: Printscreen Instagram

Emina ne krije da je zaljubljena i zadovoljna u ljubavi sa čovekom koji joj je nakon razvoda od Mustafe Sandala vratio osmeh na lice. Međutim, za novu romansu, kako je otkrila za medije, nije rekla naslednicima Javuzu i Jamanu.

- Moji sinovi to ne znaju, oni su još uvek mali - odgovorila je Emina na pitanje da li joj je bilo teško da sinovima objasni da je posle rastanka sa njihovim ocem ponovo zaljubljena.

Pevačica ističe da je s godinama naučila da njena sreća ne zavisi od muškarca koji je deo njenog života.

- Moja sreća, na moju sreću, ne zavisi od ljubavi i ljubavnog života. Kada su mi deca dobro i kada sam ja dobro, kada sam zdrava i imam energije i kada se bavim poslom koji volim, uvek sam srećna. To razumeju najviše majke, žene koje imaju decu. Ranije, kada si klinka, pa si zanesena u ljubavi i tako neke stvari, onda čoveku zavisi sreća samo od toga. A sada ne - iskrena je Emina, iako joj u ljubavi ide sve kako treba, čak je upoznala čitavu Sadetinovu porodicu i čest je gost njihovih porodičnih okupljanja.

foto: Printscreen Instagram

Inače, Emina i Sadetin Saran započeli su vezu u septembru prošle godine. Kako se pisalo, njih dvoje upoznao je bivši Eminin suprug, zbog čega je sumnjao da ta veza započela još dok su bili u braku. Turski mediji već mesecima pišu da je veza pevačice i milionera ozbiljna, te da on gradi kuću na obali za njih dvoje. Fotografije na kojima je pevačica u zagrljaju njegove višečlane porodice govore o tome da je on nju upoznao sa najbližima, dok ona očigledno Sadetina nije sa svojim sinovima. Međutim, kako pišu turski mediji, Emina je novog dečka predstavila bratu Mirsadu, kao i da je majci ispričala sve o čoveku kojeg je zavolela.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.