NAŠE SVAĐE MOGU DA SE POREDE SA RIJALITIJEM: Žena Milomira Marića otvoreno o BRAKU sa voditeljem!
Spisateljica Vesna Radusinović otkriva kako funkcioniše njen brak sa Milomirom Marićem, Foto: Printscreen/Instagram

turbulentan odnos

NAŠE SVAĐE MOGU DA SE POREDE SA RIJALITIJEM: Žena Milomira Marića otvoreno o BRAKU sa voditeljem!

Njihov brak je opstao toliko godina uprkos neslaganjima, a spisateljica otkriva koja je tajna

Objavljeno:

Spisateljica Vesna Radusinović koja je nedavno objavila novi roman slovi za veoma temperamentu ženu, ali jedini koji zna da joj se suprotstavi privatno je njen suprug Milomir Marić. Kada posle posla dođe kući i pokuša da zaboravi na rijaliti zvezde i sagovornike, dočeka ga Vesna i vrati ga u svet rijalitija, jer njihove svađe mogu da se porede sa onim koje gleda cela Srbija na malim ekranima.

Vedran .. uhvatio mamin osmeh?

A post shared by Vesna Radusinovic (@vesnaradusinovicofficial) on

U javnosti ne želi mnogo da priča i daje intervje, ali je to uradila za potrebe magazina "Hello" gde je otkrila najintimnije stvari iz porodičnog doma u centru Beograda.

Kada bi pitali šta ih je spojilo i očuvalo svih ovih godina, pošto se po brojnim stavovima ne slažu, verovatno ne bi znali da vam kažu, jer su u svemu potpuno različiti. Uspešno se bore sa razlikama, a Vesna opisuje na koji način:

- Svega je tu bilo. Ali se nikada nismo lagali. Laž ubije i sve razori. Naše su svađe žučne i prilično zabavne. Nije nam nikada bilo dosadno. Marić je ostajao uz mene kada sam bila baš nemoguća i kada nisam podnosila ni samu sebe. Imam običaj da svakome kažem sve u lice, raspravljam se sa ljudima, vrlo sam pravdoljubiva i često teram mak na konac. Marić je težak flegmatik, a ja kolerik - izjavila je spisateljica za ovaj nedeljnik i na pitanje koliko je Marić zatvoren kada je u porodičnom domu, Radusinovićeva bez zadrške.

- Izuzetno. Ako ne spava i ne menja televizijske kanale, lista knjige i ne progovara - rekla je Vesna i progovorila o zdravstvenim problemima supruga koje je zbog posla žrtvovao:

- Svi lekari koji su ga lečili rekli su da će, ne bude li radio kao ranije, pasti u depresiju. Marić ne spada u one koji rade da bi živeli, on živi da bi radio - objasnila je spisateljica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.