MENTALNO ZDRAVLJE JK SVE GORE, RAPIDNO GUBI KILAŽU: Smršala sedam kila za deset dana! MOLE JE DA JEDE, ONA ODBIJA
Foto: Printscreen

ZABRINJAVAJUĆE!

MENTALNO ZDRAVLJE JK SVE GORE, RAPIDNO GUBI KILAŽU: Smršala sedam kila za deset dana! MOLE JE DA JEDE, ONA ODBIJA

Iako spolja deluje kao da se sasvim dobro bori sa skandalom, ona sve više gubi razum

Objavljeno: 11:03h

Seks afera Jelene Karleuše i fudbalera Ognjena Vranješa i dalje je u jeku, a javnost ne prestaje da intrigira šta će se dalje dešavati sa celom situacijom, koja umesto da se rešava, sve je više zamršena.

foto: Printscreen

Za to vreme, glavni akteri sve više gube živce, a najveću agoniju prolazi svakako pevačica, kojoj se kako saznajemo iz njenog bliskog okruženja sve ovo odrazilo na kilažu, pa i na zdravstveno stanje:

foto: Sonja Spasić

"Od kad je krenuo ceo ovaj haos Jelena užasno slabo jede, a poslednjih dana gotovo ništa. Za desetak dana izgubila je sedam kilograma, što je baš mnogo, a njena mama Divna je užasno zabrinuta da ako se ovo sve ovako nastavi, da bi moglo sve da bude mnogo drastičnije, mada ju je i Duško opomenuo i primetio da je krenula rapidno da se suši" - priča izvor za Espreso.co.rs i dodaje:

Jk: posle skandala smršala sedam kila
Jk: posle skandala smršala sedam kila foto: Printscreen

"Ona je tek poslednjih godina nabacila koji kilogram viška, ali se sećamo i kad je imala faze gde je bila izuzetno mršava. Ona tako reaguje na stres, odražava joj se na kilažu, a s obzirom da je ovo sve užasno izjeda, svi oko nje plaše se da se na kraju ne razboli, ili da sve to ne ode u krajnost ili ne daj Bože neku anoreksiju na kraju, mada je i dalje daleko od toga. Ona jeste jaka žena, ali ovo je čak i za nju previše. Mentalno zdravlje joj je sve lošije, iako pokušava da se nosi sa tim lavovski. Trudi se da nikome ne pokaže koliko je ustvari smrvljena i urnisana od svega. Ako se ovo uskoro ne završi pitanje je šta će biti sa njenim mentalnim zdravljem" - zaključuje izvor za Espreso.

Pre skandala izgledala dosta gabaritnije
Pre skandala izgledala dosta gabaritnije foto: Dragana Udovičić

Ako uzmemo u obzir fotografije koje nisu fotošopirane, Karleuša zaista i deluje mršavije u odnosu na period pre porno afere, koja preti da je potpuno razori.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.