TOŠIĆ U STRAHU ZA SVOJE MILIONE: Karleuša mu svojim SE*S skandalom uništava REPUTACIJU U KINI! SAD JE BAŠ POBESNEO!
Foto: Instagram

Nije mu dobro!

TOŠIĆ U STRAHU ZA SVOJE MILIONE: Karleuša mu svojim SE*S skandalom uništava REPUTACIJU U KINI! SAD JE BAŠ POBESNEO!

Dok ona pokušava da spase brak, on pokušava da održi ugled, mada mu baš i ne ide

Objavljeno: 15:00h

Skandal koji je izazvala Jelena Karleuša zbog dopisivanja sa Ognjenom Vranješom više nije vest samo u regionu, što njenom suprugu Dušku nikako ne odgovara. Afera o romansi pevačice i mladog fudbalera dospela je i u medije u Kini, gde je Duško Tošić potpisao višemilionski ugovor za njihov klub Gungdžou.

I kineski mediji bruje o skandalu
I kineski mediji bruje o skandalu foto: Printscreen

Skandalozni snimci i eksplicitne fotografije koje su dospele u javnost, kao i poruke koje je njegova supruga razmenjivala sa Vranješom uveliko će narušiti reputaciju Tošića, koji je jedan od najplaćenijih njihovih igrača. To bi moglo da utiče na nastavak njegove karijere u Kini.

foto: Printscreen

"Duško je pokušao potpuno da se izoluje iz čitave priče i nakon izjave koju je dao na početku, uputivši medije da se obrate Vranješu, više se nije oglašavao. On je odmah nakon rasprave sa Jelenom, kada joj je našao poruke u telefonu, otišao u Kinu. Zato je sada potpuno poludeo kada su kineski mediji počeli da pišu o prevari njegove supruge i prenose u celosti poruke koje je razmenjivala sa njegovim mlađim kolegom. Kineskim medijima ova priča je prava poslastica ovih dana i prenose sve što se piše u srpskim medijima, uz fotografije. Ovo ne samo da narušava Duškovu reputaciju u Kini već može uticati i na njegov ugovor koji bi godišnje trebalo da iznosi osam i po miliona evra, a koji bi trebalo da traje do 2021. godine", kaže izvor blizak Tošiću za medije i dodaje:

foto: Damir Dervišagić

"Pored toga, tamošnji mediji su pisali i o navodima da se Duško viđao sa Sofijom Milošević, iako je ona to demantovala. U čitavu priču uvezali su i Sofijinog bivšeg dečka, takođe fudbalera Adema Ljajića, te su od svega napravili dodatni skandal. Duško je bio svestan da će afera njegove žene uništiti njegov imidž u Srbiji i regionu, ali se nije nadao da će za to saznati kineski mediji."

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.