JOVANA I JA NE MOŽEMO DA IMAMO VIŠE DECE! Željko Joksimović potpuno otvorio dušu!
Željko pravi spektakl!, Foto: Dragana Udovičić

SPEKTAKL U NAJAVI

JOVANA I JA NE MOŽEMO DA IMAMO VIŠE DECE! Željko Joksimović potpuno otvorio dušu!

Gotovo svaki dan izvedem ženu na večeru. To ne znači da dugo sedimo, ali malo se tada odmorimo od svakodnevne žurbe i popričamo, ispričao je Željko Joksimović

Objavljeno:

Publika na Balkanu, ali i šire, upoznata je sa životom pop pevača Željka Joksimovića (46). Važi za jednog od najboljih autora ljubavnih pesama, a zagrebačka publika već se s njim susrela pre tri godine, piše 24sata.hr.

Tad je na Dan zaljubljenih muzičar pevao u prepunoj Areni, a sad se, izgleda, zaželio delića te zagrebačke atmosfere pa 15. februara najavljuje pravi spektakl!

"Već mi kažu da sam pola čovek, pola Valentinovo. Ali bez obzira na to, uvek se rado vraćam u Zagreb jer ga volim i baš se veselim koncertu. Arena je divna, to je dvorana koja je meni dvaput u bliskoj prošlosti pružila veliku ljubav, udobnost i na pravi način sam se družio sa svojim obožavateljima i osobama koje vole moje pesme i muziku. Drago mi je što će na nastup, osim ljudi iz Zagreba, doći i oni iz drugih gradova, ali i država. Karata više nema, ali dođite, snaći ćemo se. Arena je udobna" - našalio se Željko.

Trajanje koncerta uvek mu je teško prognozirati jer nije jedan od onih koji stalno pevaju isti repertoar.

"Nikad ne znam koliko će trajati koncert jer stalno menjam raspored i pesme. A opet, s druge strane, to ne zavisi samo od mene. Zna me i publika vraćati na bis pa se zbog toga može produžiti koncert na još nekih pola sata. U principu, više od dva sata ću sigurno pevati, ali ne bih hteo više od tri. Ne zato što ne mogu nego zato što ljude već tad lagano počinju boleti noge, odlaze, ne mogu stajati više. Oni koji stoje, nemaju nikakvu pauzu, pa evo i na njih pazimo. Ne volim preterivati, sve treba raditi s merom" , istakao je. Uvek je angažovan na nekoliko različitih projekata, pa zato u “rukavu” ima i neke nove pesme koje još nisu ugledale svetlo dana.

"Sve je to u pripremi, ali sviđaju mi se pesme. To su one stvari koje bi se mogle objaviti ili kao singl ili čak i na CD-u, videćemo to u nekom idućem periodu. Srećan sam što sve tako glatko prolazi!" - pohvalio se.

Iako je na sceni već dugi niz godina, trema je i dalje prisutna, samo što nije toliko jaka kao na početku. Baš zato pre izlaska na pozornicu ima rituale kojih se uvek pridržava.

"Ako sam uznemiren zbog koncerta, volim malo biti sam. Barem deset minuta da se malo skoncentrišem i dođem sebi, to me opusti" - ispričao je.

Mnogi se pitaju kako uspeva zadržati mladolik izgled s obzirom na to da sa suprugom Jovanom (37) ima troje maloletne dece - sina Kostu i 15-mesečne bliznakinje Anu i Srnu, a on tvrdi da mu baš oni daju energije.

"Devojčice stalno brbljaju, Srna više nego Ana, a njihov stariji brat Kosta to je jedva dočekao. Stalno je pitao kad će više pričati, sad ih usmerava jer nemaju baš najbolju ravnotežu. On to kao zna, ali se isto tako i naljuti kad mu se ne maknu s puta dok prolazi" - kroz smijeh nam je prepričao.

Dodao je da se ne odriče druženja sa suprugom ili prijateljima samo zato što imaju decu. Voli izlaske jer je to vreme kada su u potpunosti posvećeni jedno drugom.

"Gotovo svaki dan izvedem ženu na večeru. To ne znači da dugo sedimo, ali malo se tada odmorimo od svakodnevne rutine i popričamo. Imamo restoran u koji odlazimo, nije bučan i baš uživamo. Ali, naravno, rano se vratimo kući, nikad ne budemo duže od 22 sata" - kaže.

Ne trudi se biti romantičan, nego voli iznenaditi suprugu nekim gestom koga se usputno seti. Nazivaju ih savršenim parom jer, iako imaju brojne obožavaoce i obožavateljke, nisu ljubomorni jedno na drugo.

"Nema potrebe za ljubomorom, ona sve to razume. To je normalno, to joj je drago... A s druge strane, i meni je drago što ona to sve tako lako prihvata, mislim da meni ne bi bilo prijatno da je obrnuto" - rekao je.

Iako je jednom prilikom istakao da bi voleo imati još dece, to je negirao i ispričao kako to ipak neće biti moguće. Naime, supruga Jovana je s bliznakinjama imala tešku trudnoću i još teži i komplikovaniji porođaj.

"Ne možemo više imati dece. Od nas ipak toliko" - za kraj je poručio Željko.

BONUS VIDEO:

NAJVEĆA BALKANSKA ZVEZDA ZAPALILA MELBURN! Ceo grad se sjatio: Od gužve kod Brene nije moglo da se uđe DVA I PO SATA! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.