GIDRU SMO SVI OBOŽAVALI: Mnogi ne znaju da je NJEGOVA ŽENA glumila s njim u Žikinoj dinastiji! BILA JE PRELEPA
Dragomir Bojanić Gidra, Foto: Printscreen

OSTALI ZAJEDNO UPRKOS SVEMU

GIDRU SMO SVI OBOŽAVALI: Mnogi ne znaju da je NJEGOVA ŽENA glumila s njim u Žikinoj dinastiji! BILA JE PRELEPA

Između karijere i porodice prioritet joj je bila porodica

Objavljeno: 01.01.2019. 09:36h
  • 566

Dragomir Bojanić Gidra je jedno od najvećih glumačkih imena naše kinematografije. Odigrao je brojne uloge, ali ga svi ipak pamte po ulozi Žike Pavlovića iz serijala filmova reditelja Zorana Čalića, "Lude godine", a potom je usledila i "Žikina dinastija".

On je u ovom filmu glumio ženskaroša, koji ne može da se skrasi pored jedne žene. Ipak, njegov život bio je daleko drugačiji, jer je bio u braku sa glumicom Ljiljanom Kontić, koju je mnogo voleo i sa kojom je imao ćerku. Njihov brak je bio ispunjen brojnim padovima, zbog njegove ljubavi prema alkoholu, ali ostali su zajedno uprkos ovom problemu.

Ljiljana Kontić i Dragomir Bojanić Gidra
Ljiljana Kontić i Dragomir Bojanić Gidra foto: Printscreen

Gidrina žena Ljiljana Kontić je na Filmskom festivalu u Nišu 1989. izabrana za glumicu godine. Međutim, između karijere i porodice prioritet joj je bila porodica.

Ukoliko vam nije poznato ko je ova glumica, setićete je se po sceni iz šestog dela "Žikine dinastije". Verovatno se sećate čuvene scene u muzičkoj školi i časa na kom su Miša i Natasa "divno muzicirali", tj. kada su pustili već snimljenu kasetu sa svojim muzičkim vežbama, a u prostoriji pored razmenjivali nežnosti.

Sećate se njihove profesorke? To je upravo Ljiljana Kontić, žena čuvenog Dragomira Bojanića Gidre. Gidra, joj u toj sceni kaže da je "babaroga".

Bonus video

Espreso.rs je za vas snimio novogodišnju pesmu

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media