ČKALJINA UNUKA JE GLUMILA U PORODIČNOM BLAGU I BILA JE S MUZIČAREM KOJI SE LEČIO OD DROGE: Ovako danas izgleda!
Miodrag Petrović Čkalja, Foto: Printscreen Youtube

NEKAD I SAD

ČKALJINA UNUKA JE GLUMILA U PORODIČNOM BLAGU I BILA JE S MUZIČAREM KOJI SE LEČIO OD DROGE: Ovako danas izgleda!

Privatan život nije želela mnogo da eksponira u javnosti

Objavljeno:

Nije tajna da Petrovići porodično vole glumu, te da je rodonačelnik ovoga zanimanja u njihovoj porodici bio čuveni Miodrag Petrović Čkalja.

foto: Facebook

Čedomir Petrović, Čkaljin sin, takođe je glumac, kao i njegova ćerka, prelepa glumica, Jovana Petrović, nasledili su talenat od neprevaziđenog srpskog komičara.

foto: Printscreen Instagram

- Malo toga se promenilo, nekvalitetni se i dalje plaše kvalitetnih i podmeću im nogu. Deka i dalje živi sa mnom u mojim uspomenama. Od deke sam naučila sve i svašta kada je reč o tehničkim stvarima koje se odnose na glumu, ali i to kako treba da se postavim prema glumačkoj profesiji, kolegama i ljudima koji stoje iza kamere - rekla je svojevremeno u jednom intervjuu unuka čuvenog Čkalje Jovana Petrović.

foto: Printscreen Youtube

Privatan život nije želela mnogo da eksponira u javnosti, ali je poznato da je dugo godina bila u vezi sa kolegom Igorom Pervićem, koji se nekoliko meseci pre njihove veze razveo od Jelene Tinske.

Domaćoj javnosti predstavio se sa 33 različite uloge, ali najviše pažnje skrenuo je na sebe ženidbom s Jelenom u zemunskom restoranu „Reka”. Takođe, bio je jedan od retkih umetnika koji je priznao svoja iskustva s drogom.

Inače, ona je čak i imala prilike da se pojavi s dedom na setu i to u seriji "To se samo svici igraju".

Bonus video

TRUBAČI ZNAJU KOD KOGA ĆE NA NIKOLJDAN! Kad CECA slavi SVE GRMI! Veljko se domaćinski isprsio, pa ih zakitio! VESELJE O KOJEM BRUJI BEOGRAD

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.