KIJIN NOVOGODIŠNJI NASTUP OTKAZAN ZBOG PREVARE: Otkriveni razlozi zašto je pevačica izvisila
Foto: Filip Plavčić

ŽRTVA PREVARE

KIJIN NOVOGODIŠNJI NASTUP OTKAZAN ZBOG PREVARE: Otkriveni razlozi zašto je pevačica izvisila

Dogovor sa vlasnicima kluba je prošao u najboljem redu i niko nije ni slutio da će doći do otkazivanja nastupa samo nekoliko dana pred doček Nove godine

Objavljeno:

Kija Kockar je pre nekoliko dana otkrila da je njen novogodišnji nastup u Švedskoj otkazan, a kako „Alo!“ saznaje, do problema je došlo kada su njeni saradnici posumnjali da se radi o prevari i da se nešto čudno dešava sa ugovorom o nastupu u novogodišnjoj noći.

Kako navodi izvor blizak Kockarevoj, dogovor sa vlasnicima kluba je prošao u najboljem redu i niko nije ni slutio da će doći do otkazivanja nastupa samo nekoliko dana pred doček Nove godine.

foto: Printscreen

- Pre skoro dva meseca počeli su dogovori o novogodišnjoj noći i budući da Kijin menadžer već ima iskustva sa klubovima u Geteborgu, gradu u kojem je nastup zakazan, dogovor je postignut brzo i sve je išlo po planu. Ipak, pre nekoliko nedelja došlo je do promena u ugovoru, sa čim su se obe strane složile, ali dodatna isplata i aneks nisu stizali danima. Počeli su da odugovlače sa slanjem tog novog ugovora i sve više je postajalo jasno da se dešava nešto čudno i da na neki način pokušavaju da izrade i Kiju i ceo tim - priča izvor i dodaje da je Kijin menadžer Goran Lečić nekoliko puta pokušavao da reši situaciju i shvati u čemu je problem.

#Beograd #sunnyday

A post shared by Goran Leka Lecic (@infinity___production) on

- Leka je iskusan menadžer i odmah je rekao da će doći do problema i da mu se ne dopada odbijanje druge strane da reši nedostatke iz prvog ugovora. Ipak, kako ne bi oštetio svoje klijente, Kiju i Acu, na sve načine pokušavao je da sredi stvari i da ubrza vlasnike kluba. Usledilo je nekoliko njegovih poziva i poruka, a kada je došlo do svađe, rešio je da prekine saradnju sa tim ljudima - kaže izvor, a menadžer Goran Lečić je za „Alo!“ potvrdio te informacije.

- Istina je da smo otkazali Kijin i Acin novogodišnji nastup, budući da je došlo do nepoštovanja dogovora. Aneks koji je trebalo da nam pošalju nikada nije stigao i jednostavno nismo imali drugu opciju, morali smo da otkažemo. Nepoštovanje mojih klijenata je isto što i nepoštovanje mene, a uvek ćemo gledati da to izbegnemo i da nas niko ni na koji način ne oštećuje - zaključuje Leka za „Alo!“

Bonus video

ODALI SU IH SNIMCI I FOTKE: Emina i Mustafa uhvaćeni zajedno, a evo gde su otputovali!

(Espreso.co.rs/ Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.