KARLEUŠA JE MOJOJ MAJCI OSTAVLJALA VELIKI BAKŠIŠ NE ZNAJUĆI ZA PRIČU: Oglasila se i Kija i ispričala DETALJE
Kija i Jelena, Foto: Filip Plavčić, Marina Lopičić

nije želela da priča o tome

KARLEUŠA JE MOJOJ MAJCI OSTAVLJALA VELIKI BAKŠIŠ NE ZNAJUĆI ZA PRIČU: Oglasila se i Kija i ispričala DETALJE

- Jelena je par puta dolazila u restoran, gde moja mama još uvek radi, sa Duškom, i ostavljala je veliki bakšiš mojoj majci, ni ne znajući priču - objasnila je Kristina

Objavljeno:

Nakon što je Jelena Karleuša javno ispričala da ju je Duško Tošić zamolio da ne proziva Kristinu Kockar pošto mu je njena majka Nadica Zeljković davala da jede kad je bio dete, oglasila se i Kija.

Kako kaže za beogradske medije, znala je za ovu priču, ali nije želela da je iznosi u javnost.

- Ja sam znala za tu priču, ali nije na meni bilo da je ispričam jer glavni akter je tu Duško i moja majka, koji nisu deo estrade i nikad nisam ni pomislila da iskoristim to protiv Jelene i njene porodice. Lepo od Duška što se setio, a i od Jelene sto je ispričala - počela je Kija.

foto: Printscreen

- Duško nije jedini uspešni sportista koji se setio dobrih dela moje majke, ima ih tu dosta. Svi su oni sada ostvareni, ali tad u tom trenutku im je taj obrok značio i to se ne zaboravlja. Ja sam na svoju majku ponosna i obe smo pobornici toga da se dobro dobrim vraća i da uvek pomognemo ako smo u mogućnosti. Inače, Jelena je par puta dolazila u restoran, gde moja mama još uvek radi, sa Duškom, i ostavljala je veliki bakšiš mojoj majci, ni ne znajući priču - objasnila je Kristina za medije.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.