POSLE KARLEUŠINE IZJAVE O KIJINOJ MAJCI, OGLASILA SE I NADICA: Bilo mi je žao, gladno dete, on je MOJE MAČE!
Nadica i Duško, Foto: Printscreen

otkrila sve detalje

POSLE KARLEUŠINE IZJAVE O KIJINOJ MAJCI, OGLASILA SE I NADICA: Bilo mi je žao, gladno dete, on je MOJE MAČE!

Pevačica Jelena Karleuša otkrila je sinoć u emisiji "Amidži šou" da je Kijina majka Nadica Zeljković njenog supruga nekada hranila. Kijina majka se sada rado prisetila tog trenutka.

Objavljeno: 11:52h

- Jao koliko mi je drago što me se Duško setio. Znate koliko mi to znači. Ja se njemu toliko zahvaljujem. Ma on je toliko divan momak, kada je dolazio kod mene u restoran ja sam ga zvala mače. On je bio mače moje. Neću citirati nju kako je rekla mali i siromašan, ja ću reći da je on bio mali i skroman dečko - sa oduševljenjem je ispričala Nadica svoje utiske o Dušku Tošiću za "Blic."

Nije čudo što se Kijina majka i Duško poznaju s obzirom na to da Nadica radi u restoranu u koji dolaze sportisti.

foto: Printscreen Instagram

- Svi znate da ja radim u restoranu u koji dolaze sportisti. Tamo sam već 29 godina i sve ih znam, ali me dirne ovako kada se sete mene, pogotovo kada su ovako kao Duško uspešni. Ja sam za njih tamo samo konobarica, ali valjda sam jedino žensko pa me zapamte svi. Mnogo volim tu decu. Znate, kada je Duško dolazio, ja sam odmah zapamtila da je iz Orlovata, jer smo imali jednog kolegu koji je odande. On mi je bio mnoogo simpatičan i seća se i sam kako sam im ponekada davala repete. Meni je bilo žao, dođu gladni, pa da se makar deca najedu lepo - iskreno je ispričala Nadica utiske o Karleušinom suprugu i otkila zašto to Kija nije nikada pominjala:

- Moja Kija to sve zna, ali šta ima da priča o tome - rekla je Nadica, a onda se osvrnula i na prozivke koje Jelena upućuje njenoj ćerki.

- Ma ne zanima mene to. Ona je sinoć lep gest uradila. Šta ja tu da pričam. U tome je Kijina i moja veličina jer nikada nismo neke stvari želele da komentarišemo i iznosimo. Jeste moja ćerka ali sama mora da vodi svoje bitke, uostalom to je sve deo tog njihovog šoubiznisa. Ni dok sam bila rijaliti mama nisam htela da ratujem ne moram ni sada. Ma što da komentarišem te stvari, nema potrebe. Svako neka radi šta hoće. Kija je odrasla osoba, zna sve sama - kaže Nadica koja sa druge strane kaže da je gleda kao da ima devet godina.

foto: Printscreen Youtube

- Kija ima 29 godina, ali ja je gledam kao da ima devet ponekada. Zovem je stalno sad od kako putuje, pa pitam da li je poletela, da li je sletela, a ona mi kaže: "Mama, šta me zoveš, javiću ti se, nisam mala" - smeje se Nadica i ističe da imaju tipičan odnos majke i ćerke.

Zbog ćerke svi i nju prepoznaju, pa je zato često zaustavlju i postavljaju joj pitanja.

foto: Printscreen

- Pitaju me o Kiji, šta radi, gde je, neka osnovna pitanja, a meni je sve to simpatično, a najviše se čude zašto još uvek radim, ali ja volim svoj posao - kaže kroz smeh Kijina majka koju smo morali i mi da pitamo za zdravlje ćerke koja je nedavno morala da ide na operaciju tumora na dojci.

- Ja sam srećna žena, sve je kako treba, a najbitnije je da se zdravstveno sve stabilizovalo - zaključila je Nadica.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.