POŠTO JU JE MUŽ KRVNIČKI PRETUKAO GODINAMA NIJE PEVALA: Sada nastupa u ludnici!
Maja Marijana se ponovo vraća na muzičku scenu, Foto: Printscreen

ETO TI SAD...

POŠTO JU JE MUŽ KRVNIČKI PRETUKAO GODINAMA NIJE PEVALA: Sada nastupa u ludnici!

Zbog muža nasilnika pet godina nije je bilo nigde, prošle godine mu se međutim vratila, i sada je ponovo spremna za estradu

Objavljeno:

Pevačica Maja Marijana, koja je široj javnosti postala poznata devedesetih godina, pokušavala je da održi svoju pevačku karijeru sve do 2013, kada ju je tadašnji suprug Mladen Šmrakić brutalno pretukao. Pevačica je tada završila na Urgentnom centru sa povredama glave i odmah bila upućena na neurohirurgiju, a odmah potom i na maksilofacijalnu hirurgiju.

Maja Marijana: sad je sve okej
Maja Marijana: sad je sve okej foto: Printscreen

Iako je i pre toga bila žrtva nasilja u porodici, Maja je tada zbog muža završila u bolnici zbog potresa mozga koji je dobila nakon silnih udaraca, pa je rešila i da ga ostavi. Nakon toga ona se povukla iz javnosti, dugo nije nigde nastupala, a sada je rešila da se vrati na scenu, a u jednoj Grandovoj emisiji ispričala je i gde sve ima zakazane nastupe za novogodišnje praznike. "Nova godina u Zagrebu, u diskoteci "Ludnica". Znači slavimo zajedno u Zagrebu i biće ludnica" - najavila je Maja, a na to se onda nadovezala voditeljka sa neobičnom opaskom.

Voditeljka imala neobičan komentar
Voditeljka imala neobičan komentar foto: Printscreen

"Znači i ti radiš za Novu godinu, nećeš biti sa svojim devojkama. One sa društvom, ti u "Ludnici", i milina" - prokomentarisala je ona. Da li je voditeljka to htela da se našali ili je bila ozbiljna nismo nije nam baš najjasnije, bilo kako bilo Maja Marijana nije imala baš nikakvu reakciju.

Evo kako je to izgledalo:

Pošto je u maju 2013. godine bila žrtva porodičnog nasilja, folkerka je rešila da ne tuži bivšeg muža, te mu je oprostila batine, i to što je tada pretukao i mladog slikara Miloša Ostojića, ali je ostala čvrsta u nameri da se Mladenu više nikad ne vrati. Pričala je tada da želi samo puno starateljstvo nad mlađom ćerkom Milicom, koju je dobila u vanbračnoj zajednici sa Šmrakićem, i da se na sudu odredi tačan iznos alimentacije, koji će Šmrakić biti u obavezi da plaća.

Maja Marijana: Može još jedan krug
Maja Marijana: Može još jedan krug foto: Printscreen

I iako se jedva otarasila muža nasilnika, koji joj mesecima posle krvničkog batinanja nije davao mira, i na sve načine pokušavao da se pomiri sa njom, nakon četiri godine od tada, situacija se izgleda potpuno promenila.

Maja je međutim uhvaćena kako sa bivšim mužem nasilnikom ide prema kolima, a onda zajedno odlaze u nepoznatom pravcu. Izgleda da je na kraju pevačica ipak popustila.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.