ŠOK! LAKIĆ NAPOKON UPOZNAO COKINO PRAVO LICE: Otkrio Bakiju da ONA igra dvostruku igru i to pred njegovim očima!
Lakić priča Bakiju o Coki, Foto: Printscreen

parovi

ŠOK! LAKIĆ NAPOKON UPOZNAO COKINO PRAVO LICE: Otkrio Bakiju da ONA igra dvostruku igru i to pred njegovim očima!

U okvir zidova luksuzne vile "Parova" oseća se tenzija, a odavaju se i dobro čuvane tajne!

Objavljeno: 13:14h

Nikola Lakić se osamio sa Bakijem, šetajući dvorištem obrnuli su aktuelne teme a to je svakako krah ljubavne veze između njega i Coke.

- Razlika između nje i Izabele, sa Bels si imao mnogo više problema nego sa Cokom, sa njom si imao troduplo više problema, potpisujem. Coka je mlada, neiskvarena, zna šta je ljubav, ali je klinka! Zaljubila se i zaboravila na rijaliti i na mamu i na tatu - Baki nije mogao a da mu ne predoči svoje mišljenje .

Nikola mu se poverio i ispričao svaki detalj njihove veze i sve što ga izluđuje kod njegove sada već bivše devojke. Aludirajući na njene ispade u ponašanju i "glad" koju vidi kada ona gleda u osobe koje su joj nedostupne. Samim tim on je otkrio da je uhvatio Coku da koketira sa nekim u vili.

- Kada sam to video, rekao sam joj da se poslednji put, ne možeš sa mnom da se zaje*avaš, ona je rekla: Dobro zvini neće se ponoviti" Ona je priznala, zna šta je uradila. Oči su za gledanje, ne možeš da flertuješ očima predamnom a da mene druga strana gleda kao budalu. Ja ispadam indijanac- rekao je Nikola

Ostaje nam da vidimo na KOJEG takmičara "bari" Coka.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.