MORA DA SE ZNA RED: Seka Aleksić UČI svog NASLEDNIKA pravim VREDNOSTIMA i otkriva kako bi obradovala SUPRUGA!
Seka Aleksić, Foto: Printskrin/Instagram/seka_aleksic

SREĆNA MAMA

MORA DA SE ZNA RED: Seka Aleksić UČI svog NASLEDNIKA pravim VREDNOSTIMA i otkriva kako bi obradovala SUPRUGA!

Veoma se raduje praznicima i koncertu koji uskoro priprema

Objavljeno:

Novogodišnji praznici polako, ali sigurno stižu, a svi oni koji još uvek razmišljaju gde će provesti najluđu noć to više ne treba da čine, budući da je pevačica Seka Aleksić zakazala druženje sa beogradskom publikom.

Kako kaže, u Deda Mraza ne veruje, ali bi svom suprugu Veljku, koji će je pratiti u novogodišnjoj noći, ostavila romantičnu poruku ispod novogodišnjeg drveta.

-Presrećna sam bila kada sam čula da je više od pola kapaciteta rasprodato, a do Nove godine ima još trideset dana. Sigurna sam da će biti sjajno - zadovoljna je Seka.

Prva od životnih lekcija koju će dati svom sinu Jakovu jeste da je sreća u malim stvarima, te da za velike stvari čovek mora da se potrudi.

-On se ne razdvaja od mene. On je veselo, hiperaktivno dete, druželjubiv je. I nama je sjajno, mi se super zabavljamo sa njim. Tata mu pokazuje neke sportske veštine. Mama mu ne pokazuje kako se peva, ali se igramo, družimo nema šta ne radimo. Smatram da dete treba naučiti da poštuje i novac i vreme, a ne da mu sve stvore mama i tata - rekla je pevačica, koja će fanove uskoro obradovati novom pesmom.

Bonus video

ESTRADA SE OKUPILA DA SLUŠA EMIRA: Zovu ga Šabanovim naslednikom, a pogledajte kakvu atmosferu je napravio! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.