BANE JE IZGUBIO KOSU ZBOG NJE, A NEKI KAŽU DA JOŠ PATI: On se oženio, a Kaća o njemu sada priča DRUGAČIJE
Katarina i Bane, Foto: Dragana Kadić

progovorila!

BANE JE IZGUBIO KOSU ZBOG NJE, A NEKI KAŽU DA JOŠ PATI: On se oženio, a Kaća o njemu sada priča DRUGAČIJE

Janković se oženio Mirjanom, sa kojom je i dalje u braku, a prošle godine su dobili ćerku Melninu, međutim, i dalje ga prate priče da pati za Kaćom

Objavljeno:

Katarina Živković pre nekoliko godina stavila je tačku na emotivnu vezu sa Banetom Jankovićem, kojeg je zavolela u rijalitiju u kojoj je učestvovala davne 2010. godine. Sada je progovorila o spekulacijama koje krže o njima.

Janković se oženio Mirjanom, sa kojom je i dalje u braku - prošle godine dobili su ćerku Melninu, međutim, i dalje ga prate priče da pati za Kaćom koja je, kako tvrdi njegov blizak prijatelj, njegova najveća, nikad prežaljena ljubav. Izvor blizak Banetu je, takođe, ispričao da je pevač usled raskida sa Kaćom i nagomilanog stresa ostao bez kose, a pitali su pevačicu da li je čula za te priče, kao i za tvrdnje da Bane i dalje pati za njom.

Zajedno smo jaci... ?❤️ @trening.centar

A post shared by Branislav Jankovic Licno ? (@banejankovic01) on

"Te priče su maliciozne... Ali nije problem, ja nemam problem da o tome govorim", rekla je Kaća, a potom nastavila:

"Bane mnogo lepo izgleda. Prelep je momak, sa kosom ili bez, stvar ukusa. Što se tiče toga da li i dalje pati za mnom, ja to ne mogu da komentarišem, bolje pitajte njega."

Katarina i Bane
Katarina i Bane foto: Marina Lopičić

Bonus video

MNOGE ĆE ODUŠEVITI! SEKA ALEKSIĆ ĆE U OVOM GRADU NASTUPATI ZA NOVU GODINU: Pevačicu već drma praznična groznica, a evo pored koga je NAJSREĆNIJA! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.