DEVOJKA DARKA LAZIĆA SE RAZBOLELA OD TUGE? Marina otkrila kad će ga posetiti u bolnici!
Marina je skrhana bolom, Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

SKRHANA BOLOM

DEVOJKA DARKA LAZIĆA SE RAZBOLELA OD TUGE? Marina otkrila kad će ga posetiti u bolnici!

Darka Lazića su juče u bolnici obilazili majka Branka i brat Dragan

Objavljeno:

Darko Lazić nalazi se u KBC Zemun, nakon saobraćajne nezgode koju je doživeo, a od tog dana članovi porodice i prijatelji sve vreme odlaze u bolnicu. Svi se nadaju da će mu biti bolje, ali se njegova devojka nije pojavila u bolnici, pa je otkrila razlog.

Darka Lazića su juče u bolnici obilazili majka Branka i brat Dragan, dok je u KBC Zemun došao i venčani kum M. Cvetinović i još nekoliko pevačevih prijatelja.

Marina Gagić
Marina Gagić foto: Ana Paunković

Devojka Marina Gagić se nije pojavila, skrhana zbog svega onoga što je čula i videla ovih dana. Ona je otkrila da se razbolela.

- Ne osećam se dobro, uopšte. Sutra ću, ako Bog da, doći kod moje jedine i najveće ljubavi, ako ozdravim - rekla je Marina, te dodala da joj je jako teško što Darka danas nije videla.

Podsetimo, Lazić je bio u kritičnom stanju jer su mu prilikom udesa probušena pluća i bubrezi su mu otkazali, a juče mu je izvađena slezina.

Marina i Darko su u srećnoj vezi
Marina i Darko su u srećnoj vezi foto: Printscreen Instagram

Dok su majka i brat danas ulazili u sobu intezivne nege i neko vreme proveli iz Darka, prijatelji i kum su došli do vrata intezivne nege, raspitujući se kod lekara i sestara za njegovo zdravstveno stanje, jer dalje nisu mogli. Lekar, koji je primio Darka u utorak, dozvolio je da uz Anu i roditelji i brat mogu da uđu na odeljenje intezivne negu. Ipak, i u tome je postavio ograničenja, pa samo po dvoje mogu da istovremeno koriste tu mogućnost.

Bonus video

OPKOLILI BOLNICU! 60 LJUDI DALO KRV ZA DARKA! Reči kume Andreane Čekić srce cepaju: Ti si duša moje duše i osećam te...

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.