PROCURELO KAKVU VELIKU STVAR JE DARKO LAZIĆ URADIO ZA SVOJE SELO: Sad se ceo Brestač moli za pevača!
Čitava Srbija moli se za Darka Lazića, Foto: Preentscren/RTV Pink

SVI SU UZ NJEGA

PROCURELO KAKVU VELIKU STVAR JE DARKO LAZIĆ URADIO ZA SVOJE SELO: Sad se ceo Brestač moli za pevača!

Sugrađani zvezde Granda potreseni su vešću da je Lazić, kojem je pre dva dana izvađena slezina, na ivici života

Objavljeno:

Sveštenik Crkve Svetih arhangela Mihaila i Gavrila u Brestaču, Tomislav Kojić, svakog dana moli se za Darka Lazića. On kaže za Kurir da stanovnici ovog sela u Sremu, odakle je pevač koji se u bolnici bori za život, nakon teške saobraćajne nesreće, svakodnevno dolaze kako bi zapalili sveću za njegov oporavak. Molitve se organizuju već četiri dana zaredom na koje dolazi skoro celo selo.

Sugrađani zvezde Granda potreseni su vešću da je Lazić, kojem je pre dva dana izvađena slezina, na ivici života. Kako njegov oporavak nije više u rukama doktora, već sve zavisi od njegovog organizma, njegovi najbliži odlučili su da se okrenu Bogu. Na društvenim mrežama Lazićevi prijatelji obavestili su sugrađane i one koji su u mogućnosti da će se svakodnevno organizovati molitva u crkvi.

- U 17 časova u Brestaču, u seoskoj crkvi održaćemo molitvu za našeg druga, brata i prijatelja Darka Lazića. Bilo bi lepo da dođe ko hoće i da se zajedno pomolimo Bogu za njegovo zdravlje - piše u saopštenju.

Darkovi fanovi ganuti su ovim gestom pevačevih najbližih prijatelja, a jedan od drugova, otkrio je i da su roditelji pevača boljeg raspoloženja:

- Biće on dobro. Bio sam kod njegovih i malo su bolje raspoloženi jer se on oporavlja - kaže Lazićev drug.

Novinari su kontaktirali i sa sveštenikom lokalne crkve Tomislavom Kojićem, koji kaže da veruje da će se Darko oporaviti.

- Istina je da sugrađani i vernici svakodnevno dolaze u crkvu na molitve koje se organizuju. Uglavnom bude 60-70 ljudi. Ja čitam ceo moleban za bolesne, a posle vernici pale sveće za njegovo zdravlje - kaže sveštenik i dodaje da molitvama prisustvuju i pevačevi otac Milan i majka Branka, kao i brat Dragan.

- Rekao sam im: "Molite se Bogu!". Majka je bila posebno pogođena, ženi je jako teško. Ali, svi se nadamo Darkovom oporavku - kaže sveštenik. Tomislav otkriva i da je Lazić ove godine kumovao slavi seoske crkve.

- Bio kum na slavi koja je bila 26. jula. Poklonio nam je jedan veliki luster koji nam je trebao. Zaista je divan mladić - završava on.

Bonus video

DARKO JE BOLJE, HVALA BOGU: Pevačeva majka Branka raspoložena izašla iz bolnice, bratu laknulo

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.