KIJA KOCKAR JE NOVI ČLAN ŽIRIJA PINKOVIH ZVEZDICA! Uskoro seda u crvenu STOLICU
Kija Kockar, Foto: Printscreen

iznenađenje

KIJA KOCKAR JE NOVI ČLAN ŽIRIJA PINKOVIH ZVEZDICA! Uskoro seda u crvenu STOLICU

Došla je i do crvene stolice, deca će biti oduševljena kada je vide

Objavljeno: 15:56h

Snimanje pete sezone dečijeg muzičko-takmičarskog šou programa “Pinkove zvezdice – all stars” je počelo, a pred gledaocima TV Pink je od petka, 26. oktobra. Već poznate zvezdice, finalisti prethodnih sezona, su spremne da ponovo očaraju milionsku publiku, ali u čuvenim crvenim stolicama došlo je do promene – novi stalni član žirija je Kristina Kija Kockar, pobednica rijalitija “Zadruga” i nova pevačka zvezda naše estradne scene.

Kija uskoro u Pinkovim Zvezdicama
Kija uskoro u Pinkovim Zvezdicamafoto: Printscreen

- Veoma sam uzbuđena – poručila je Kija na svom prvom radnom zadatku kao članica žirija. – Čast mi je što sam deo ovog projekta, mnogo mi je drago što me je Pink pozvao, pogotovo što su ovo “Pinkove zvezdice – all stars”. Ovo su deca koja su veoma iskusna i znaju šta rade i sigurna sam da će biti jako teško biti kritičan.

Kija je u ovoj ulozi zamenila pevača Milana Stankovića i tako se pridružila uigranoj ekipi koja već četiri godine prati rast i razvoj naših najtalentovanijih zvezdica, a koju čine iskusni pevači i pedagozi: Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Jelena Tomašević i Sergej Ćetković.

Još jedan novitet u ovoj sezoni je pojačanje na bini – voditeljki Marijani Mićić na sceni se pridružuje Ana Mihajlovski.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.