KIJI JE DOSTA SVEGA, PRVA TUŽBA ZA KRUNIĆKU: Počeću od onoga ko je rekao da sam prodala očevu sahranu!
Kija i Jelena, Foto: Printscreen Youtube

biće svašta

KIJI JE DOSTA SVEGA, PRVA TUŽBA ZA KRUNIĆKU: Počeću od onoga ko je rekao da sam prodala očevu sahranu!

Rešile je da se sa svima obračuna na sudu

Objavljeno:

Kristina Kockar nije bila od onih koji za svaku sitnicu idu na sud, trpela je dosta laži, tračeva i ostajala je hladnkorvna. Ipak posle svega shvatila je da ovako više ne ide i da što više čutiš svi te gaze.

Kada je emisija "Paparaco lov" objavila da Kija ima rak, to je bila kap koja je prelila čašu. Tačno je da Kija ima određene zdravstvene probleme, ali nije u pitanju rak.

- Nije mi problem da pričam o mom zdravlju, ali želela sam da ostane privatan dok ne završim operaciju, ali neki ljudi će te prodati zarad jednog članka. Sada svuda na naslovnim stranama piše da ja imam rak, što nije tačno. I sve je OK. I dosta više sa tim glupostima. Pojedine treba da bude sramota. Ako znaju šta je to! Ljudi, pregledajte se redovno i ne nervirajte se! - napisala je Kija, ali onda je rešila i da objavi ko će biti prva tužena osoba sa njene strane:

Kijin Instagram
Kijin Instagramfoto: Printscreen Instagram

- A što se tiče tužbi, prbo ću da počnem od onoga ko je rekao da sam prodala očevu sahranu! Onda nastavljamo...

Zna se da je ovu priču pokrenula Jelena Krunić. Nakon čestih optužbi za raznorazne obmane, Krunićeva je optužila Kockarevu da je uzela 15.000 evra ne bi li se sahrana njenog oca uživo prenosila na televiziji.

foto: Printscreen Instagram

- Ja bih da podsetim da sam ja bila na sahrani njenog oca, bog da mu dušu prosti. Teže sam podnela nego ona, a javno ću reći da ni ne zna šta je uloga oca u životu pa se prodala za 15.000 evra da se sahrana pušta uživo, jer je za to bila neophodna njena saglasnost - osula je Jelena Krunić na Instagramu.

foto: Printscreen Instagram

Na silne prozivke Jelene Krunić, Kija Kockar je samo ćutala i nije se oglašavala nikakvim direktnim komentarom, sve do sada!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.