SAMO MI JE OVA TREBALA OVDE! Kija histerisala i vikala kada je čula da Vukova VERENICA stiže, pobegla zbog SUSRETA sa Biljom
Foto: Printscreen Youtube

odlepila!

SAMO MI JE OVA TREBALA OVDE! Kija histerisala i vikala kada je čula da Vukova VERENICA stiže, pobegla zbog SUSRETA sa Biljom

Kristina Kija Kockar za dlaku je izbegla susret sa devojkom Vuka Moba u Budvi

Objavljeno:

Kockareva se, nakon što joj je dečko Vuk Mob objavio raskid, susrela sa novim problemom - njegovom verenicom, koja je došla u Crnu Goru kako bi posetila reperove roditelje.

"Kada je čula da Bilja stiže u Budvu, Kija je bukvalno odlepila. Počela je da viče i histeriše: "Samo mi je ova trebala ovde." Mama je pokušavala sve vreme da je smiri, ali to nije bilo moguće. Govorila je da su šanse da se sretnu male i da nema razloga za nerviranje, ali je Kija nije slušala. Odmah je zvala svog producenta kako bi pomerila avionsku kartu za dan ranije", govori obavešten izvor za Srepski Telegraf.

Vukova verenica
Vukova verenicafoto: preentscreen

Kija je brzinski spakovala stvari i istog dana sela u avion uprkos tome što je planirala da ostane duže. Upućeni tvrde da Kija ne može da podnese činjenicu da ju je Vuk Mob ostavio posle samo mesec dana veze. Ona je baš iz tog razloga odlučila da ode sa primorja kako joj se bivši bukvalno ispred nosa ne bi šepurio sa izabranicom. Pored toga, ona nije ni sigurna kako će verenica reagovati ukoliko dođe do susreta.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.