KRISTIJAN GOLUBOVIĆ U ZADRUZI 2 sa Čabarkapom? Očekuje nas veliki HAOS ako se njih dvojica sretnu, a tek kad čujete koliko LOVE će da donije! BRUKA!
Foto: Dragan Kadić

skandal

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ U ZADRUZI 2 sa Čabarkapom? Očekuje nas veliki HAOS ako se njih dvojica sretnu, a tek kad čujete koliko LOVE će da donije! BRUKA!

Aleksandar Kristijan Golubović mogao bi nakon izlaska iz zatvora da svoj boravak u spoljnom svetu nastavi u drugoj sezoni rijalitija "Zadruga", koji počinje od septembra na "Pinku"

Objavljeno:

Produkcija ružičaste televizije pošto-poto želi da se osuđenik koji se, zbog dilovanja droge i trgovine oružjem, od marta prošle godine nalazi u požarevačkoj "Zabeli" pridruži ostalim učesnicima, a za to su spremi da mu plate čak i 50.000 evra!

Golubović je već pet puta podnosio zahtev za prevremeno puštanje na slobodu, ali mu komisija nije uvažila molbu. S obzirom na to da je odslužio dve trećine kazne u trajanju od četiri godine i četiri meseca, to znači da, prema važećem zakonu, ima pravo da ponovo traži od nadležnih da ga puste s robije. U to je upućena i produkcija Pinkovog najvažnijeg projekta, pa na sve načine pokušavaju da dođu do Golubovića kako bi ponovo podneo molbu za izlazak.

Kriminalac i rijaliti zvezda hteo je da bude učesnik i prve sezone Pinkovog rijalitija, ali nadležni tada nisu uslišili njegove želje, pa je ostao iza rešetaka, a sada bi da što pre izađe iz zatvora i da uđe u šou kako bi zaradio novac, kao što je bio slučaj kad je uzeo ogromnu svotu novca tokom učešća u "Farmi". On je takođe, nekoliko puta ulazio u "Parove", a bilo mu je dozvoljeno i da se telefonom iz zatvora prepucava s pojedinim učesnicima "Parova", među kojima je bio i Aleksandar Čabarkapa.

Kristijan će oboriti rekorde?
Kristijan će oboriti rekorde?foto: Printscreen / Youtube / Kristijan Golubovic

“On je video i zaključio ono što ne bi ni najveći vidovnjak. Demantujem lažne navode lažngo kriminalca Kristijana Golubovića. Svi znaju ko je on, menjao je svoje ime. Želeo je da vi žive po nejgovim pravilima, on je prvi srpski starletan, a ne ispunjava ni te kriterijume jer je debeo. Iscenirao je lažne događaje, toliko se uživeo da je umislio da je isitna. Sve svoje epitete kači meni. On će u budućnosti živeti u rijaliti programu sve što je stekao stane u dve torbe. Živi po tuđim kućama i stanovima, slika se pored tuđih kola. Za njega sam Bil Gejts u svakom smilsu te reči!”, rekao je Čabarkapa za Kristijana.

Haos u najavi
Haos u najavifoto: Zorana Jevtić

- Kristijanu se sviđa "Zadruga", a i neophodan mu je novac. On još nije pregovarao s Pinkom, ali zna da su zainteresovani za saradnju, pa će uskoro, možda čak i do kraja avgusta, podneti zahtev za izlazak na slobodu. Ako sve bude teklo po planu, on će se zadrugarima pridružiti krajem oktobra ili početkom novembra. Golubović je sada u punoj snazi, spreman je ko zapeta puška. Samo još da se dogovori sa advokatom o papirologiji neophodnoj za zahtev. S obzirom na to da je prošlo nekoliko meseci kako nije pisao molbu, nada se da će mu ovog puta biti uslišena - završava izvor.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.