VIKI MILJKOVIĆ JE KLASIČAN DOKAZ DA SE ISPLATI BITI ESTRADNA PEVAČICA: Ovo je recept za uspeh u FOLKU!
Foto: Printscreen

kakva promena

VIKI MILJKOVIĆ JE KLASIČAN DOKAZ DA SE ISPLATI BITI ESTRADNA PEVAČICA: Ovo je recept za uspeh u FOLKU!

Postoji li najrelevantniji recept za uspeh u Srbiji!?

Objavljeno:

Ako pratimo sve štampane i elektronske medije onda najbolje prolaze starlete sumnjivog zanimanja jer ne rade ništa.Koje od škole imaju osnovnu ili fakultete bez dokaza o diplomi, a kada uđu u neki od rijaliti formata postaju “prave zvezde” poput pevačica koje se razbacuju skupim krpicama… Što se nekretnina tiče ne postoje nedeljnici koji ne objavljuju slike preskupih stanova i kuća naših selebritija.

Ovih dana čitamo i da je poznata folkerka Viki Miljković pazarila nekretnine u najelitnijem delu u prestonici -Beograd Na Vodi i to ni manje ni više tri stana sa pogledom na reku i Novi Beograd. Žena puno radi slažemo se, ali da se podsetimo njenih početaka i kako je ona ostvarila SRPSKI SAN!

Kakva promena
Kakva promenafoto: Printscreen

Davne 1992.godine pevala je o lošoj sreći sa minival frizurom i pošto koncerata nije ni bilo tih ratnih godina mnogi pevači su su jedine nastupe imali na Poselu 202. Dve godine kasnije Viki je jedina pevačica koja je u pesmi izreklamirala tri svetski poznata brenda a da nije dobila ni cvonjka. Isplatilo joj se na terenu. -Coca Cola Marlboro Suzuki

Kada je shvatila da urbane turbo pesme nemaju neku cenu na terenu, onda se prešaltovala na namenske pesme koje su najplaćenije kod naših gastarbajtera u Zapadnoj Evropi.

Dolaskom Turskih serija uradila je duet i sa Mehmedom Badanom a sa albumom “Mahinalno” je naslutila najezdu Indijskih serija i “Male Neveste” od 1256.epizoda.

Zaboravili smo da spomenemo i da je Miljkovićeva 2005.godine imala i svoj prvi Solistički koncert. Udata je za harmonikaša i sada je članica žirija u Zvezdama Granda. Ovako se stiže do skupih nekretnina u Srbiji.

Viki je sada potpuno drugačija i što se tiče stylinga i ako pogledamo njen Instagram profil stiče se utisak da je neka zapadnjačka Trendseterka koja je stasavala uz “Očajne Domaćice” ,”Seks i Grad” ili Madonin muzički dokumentarac “In bed with Madonna.”

Bonus video

(Espreso.co.rs/Vivstars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.