ANA NIKOLIĆ I CECA ZAPEVALE ZAJEDNO! Potpuni LOM na 1. rođendanu male Tare, čak se i Rasta uhvatio mikrofona
Foto: Ana Paunković

srećan rođendan!

ANA NIKOLIĆ I CECA ZAPEVALE ZAJEDNO! Potpuni LOM na 1. rođendanu male Tare, čak se i Rasta uhvatio mikrofona

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta u društvu brojnih poznatih lica, prijatelja i porodice proslavili su prvi rođendan ćerke Tare, koju su istog dana i krstili u crkvi "Sveta Petka" na Čukarici.

Objavljeno:

Među zvanicama bila je i pevačica Ceca, koja nije krila radost i veselje. Kada se usred slavlja začula njena pesma, zajedno sa Tarinom majkom zapevala je zagrljena, sa najlepšim osmehom.

"Tara... svetlosti mog života, moja ružo... Neka te sreća i radost prate na putu tvom, a ja ću biti tu da dignem te kad padneš... I ne dam ti da staneš... Da te volim onako kako samo majka može, bezuslovno... Hvala ti što si mom životu dala smisao i radost! Ti si moja nagrada i blagoslov!", poručila je putem Instagrama Ana Nikolić i raznežila sve koji je prate.

Ponosni roditelji
Ponosni roditeljifoto: Ana Paunković

"Trenutno imam luksuz da uživam u njenoj ljubavi i zaista ne postoji novac za koji bih ovaj osećaj menjao. Zaista, da sam ranije znao koliko je taj osećaj divan, sav novac bih menjao za to, za osećaj očinstva. Taj luksuz da je imam sada, u ovom momentu života, nešto je neverovatno. I meni i Ani Tara je donela veliku radost i sreću", rekao nam je Rasta.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.