NIKADA ISKRENIJE: Zorica Brunclik o ODLUCI koju je godinama KRILA, PORODICI i odnosu sa SUPRUGOM! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

kemiš vara, al' ponekad

NIKADA ISKRENIJE: Zorica Brunclik o ODLUCI koju je godinama KRILA, PORODICI i odnosu sa SUPRUGOM! (FOTO)

Rešila je da povede računa o ishrani i svom izgledu

Objavljeno:

Pevačica Zorica Brunclik otkriva da je prezadovoljna što je skinula kilograme pomoću posebne hrane koju je dobijala sa jedne klinike, pa sa osmehom priznaje da je njen suprug ipak varao, pa je dodavao još nešto uz obrok.

Mnogo sam smršala, a trećeg jula je bilo tačno godinu dana otkako sam korigovala ishranu.

Nama, zapravo, jedna klinika šalje obroke. Prvo su nam nekoliko meseci slali ručak i večeru, a sada samo ručak. To je divna, ukusna hrana, i Kemiš i ja kao đaci to sve poštujemo. Samo što Kemiš malo nešto i doda uz to, ali ja ne - poručila je vidno raspoložena pevačica.

Ona je objasnila da se tog režima ishrane pridržavala i na odmoru, na koji je otišla sa suprugom i naslednicom Zlatom.

Ovo je sada učenje da jedeš da bi živeo, a ne da živiš da bi jeo. Ovo sam uradila da se preorijentišem da u budućnosti imam takav način ishrane. Dok sam bila na odmoru u Italiji, jela sam školjke, škampe, rakove, to je dozvoljeno. Jednom nedeljno može da se jede i piletina, a ja sam u Italiji sebi dala četiri dana - rekla je Zorica sa osmehom, pa objasnila: To sam uradila zato što tog meseca nisam nijednom pogrešila, i onda sam čuvala ta četiri dana, tako da sam lepo spojila. I jedanput sam pojela parče pice, to nije strašno - kaže Brunclikova.

S obzirom na to da su smršali, supružnici su put u Italiju, prestonicu mode, iskoristili da obnove garderobu.

Ćerka Zlata je uvek zadužena za moju garderobu i odevne kombinacije. Bili smo na sedmodnevnom odmoru u Milanu, Veneciji i Lido di Jesolu, i normalno da smo u Milanu išli u kupovinu. Onda je Zlata molila boga da ovih dana ne bude pretoplo, kako bih mogla da obučem ovo odelo - rekla je Zorica

Zorica Brunclik i Kemiš
Zorica Brunclik i Kemiš foto: Dragan Kadić

Pevačica Zorica i njen suprug Kemiš ne kriju svoju ljubav, a njihova ćerka Zlata svakodnevno dokumentuje romantične trenutke i podeli ih na društvenim mrežama.

Stalno kažem ćerki: "Zlato, ti si gori paparaco nego da nas neko stvarno snima". Ona nas špijunira tako. Kaže mi: "Mama, meni niko ne veruje da ste vi takvi kakvi jeste" - rekla nam je pevačica.

Bonus video

LUNA SE SNIMILA KAKO KRŠI ZAKON: Zbog ovoga će joj POLICIJA doći na vrata!

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.