BILA JE NAJLEPŠA VODITELJKA U SRBIJI, A ONDA JE NESTALA: Danas izgleda bolje nego ikad, a da li je prepoznajete iz mlađih dana?
Foto: Printscreen/Instagram

pogodite o kome je reč?

BILA JE NAJLEPŠA VODITELJKA U SRBIJI, A ONDA JE NESTALA: Danas izgleda bolje nego ikad, a da li je prepoznajete iz mlađih dana?

Važila je za jednu od najzgodnijih dama na domaćoj sceni

Objavljeno: 21:36h

Nedavno je na Instagram profilu voditeljke Biljane Obradović osvanula fotografija stara dvadesetak godina, na kojoj pozira sa prijateljicom i koleginicom. Poznatu plavušu je lako prepoznati, s obzirom da se gotovo nimalo nije promenila, ali znate li ko je pored nje?

Ako niste pogodili iz prve, reč je o Aleksandri Jeftanović, koja je godinama bila jedno od zaštitnih lica televizije Pink.

Biljana Obradović i Aleksandra Jeftanović
Biljana Obradović i Aleksandra Jeftanović foto: Printscreen Instagram

Karijeru je zajedno sa Biljanom počela u emisiji „City“, od koje su napravile svojevrsni brend, a nakon toga njena karijera je neprestano išla uzlaznom putanjom. Novijoj publici najpoznatiji je kao voditeljka rijaliti emisije „Farma“.

Ipak, 43-godišnja Aleksandru trenutno ne gledamo na malim ekranima – atraktivna crnka rešila je da se posveti privatnom biznisu i majčinstvu.

Podsetimo, ova dama se 2016. udala za advokata Aleksandra Švraku, a par je i pre toga bio godinama zajedno. Imaju ćerkicu Anu i sina Aleksu, a upravo zbog ovih mališana Aleksandra je rešila da se odmori od voditeljskog posla.

Priznaćete da joj godine nisu naškodile, ona i dalje fenomenalno izgleda, prirodna je, markantna, i veoma zgodna, čak i posle dva porođaja!

Bonus video

LUNA SE SNIMILA KAKO KRŠI ZAKON: Zbog ovoga će joj POLICIJA doći na vrata!

(Espreso.co.rs / DDL.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.