POGINULA JE u saobraćajnoj nesreći kada je sa njom u kolima bila njena JEDNOMESEČNA ĆERKA! Njena naslednica danas je lepa kao ANĐEO i neverovatno liči na majku! (FOTO)
Foto: Printscreen

PRELEPA JE

POGINULA JE u saobraćajnoj nesreći kada je sa njom u kolima bila njena JEDNOMESEČNA ĆERKA! Njena naslednica danas je lepa kao ANĐEO i neverovatno liči na majku! (FOTO)

Ena Begović je poginula 15. avgusta 2000. godine kada je sa suprugom Josipom Radeljakom, njegovim sinom Leom, majkom Terezom Begović i malom Lanom krenula na ručak kod porodičnih prijatelja na Braču

Objavljeno:

Slavna jugoslovenska glumica Ena Begović poginula je u saobraćajnoj nesreći 2000. godine, a u istom automobilu bila je i njena tada jednomesečna ćerka Lana, koju je dobila u braku sa Josipom Radeljakom.

Lana je pre dva dana napunila 18 godina, a za ovu mladu lepoticu mnogi kažu da je slika i prilika svoje prerano i tragično preminule majke.

Lana Radeljak za sada nema ambicije da se bavi javnim poslom, te se posvetila školovanju.

Ova vredna i inteligentna osamnaestogodišnjakinja neposporno je nasledila maminu lepotu i šarm.

Lana je izuzetno vezana za svoju sestru od tetke, ćerku Mie Begović - Maju Lenu Lopatni.

Lana i Maja Lena su nerazdvojne i zajedno dele sve važne životne trenutke.

Mia Begović emotivnom porukom čestitala je punoletsvto svojoj bratanici.

- Pre 18 godina, primila sam u naručje ovo dragoceno čudo - našu Lanu... prekrasnu, divnu, mirišljavu, maznu... i kako onda, tako i danas zauvek povezane, ljubavlju iznad ljubavi! Srećan ti rođendan! Teta - poručila je poznata glumica.

Podsetimo, Ena Begović je poginula 15. avgusta 2000. godine kada je sa suprugom Josipom Radeljakom, njegovim sinom Leom, majkom Terezom Begović i malom Lanom krenula na ručak kod porodičnih prijatelja na Braču.

Bonus video

NA OVAKVOJ ZADNJICI BI JOJ I KIM KARDAŠIJAN POZAVIDELA: Maja Berović nastupila u seksi bodiju! Muškarci su ZINULI kad su je videli!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.