ZNAMO JE KAO LOLU GOLUBOVIĆ IZ SREĆNIH LJUDI, ali ova glumica godinama je KRILA TAJNU iz najpopularnije serije, a istina će vam OTVORITI OČI
Foto: Printscreen

srećan rođendan!

ZNAMO JE KAO LOLU GOLUBOVIĆ IZ SREĆNIH LJUDI, ali ova glumica godinama je KRILA TAJNU iz najpopularnije serije, a istina će vam OTVORITI OČI

Ceo život tuguje zbog jedne stvari

Objavljeno:

Jedna od najboljih srpskih glumica Tanja Bošković danas proslavlja 65. rođendan, a mnogi kažu da je najveća dama jugoslovenskog glumišta. I pored toga što je čitava zemlja uzdisala za njom, ona otvoreno govori da je patila zbog ljubavi.

Tanja je tokom bogate karijere ostvarila veliki broj zapaženih uloga, a o svom privatnom životu nerado govori.

Tanja je rođena u Beogradu, a odrasla je u Aranđelovcu.

Nakon završenog školovanja usledila je blistava karijera, a upornošću i napornim radom izborila se za svoju reputaciju na glumačkoj sceni. Međutim, jedno joj nikako nije išlo za rukom.

Ni lepota joj nije pomogla...
Ni lepota joj nije pomogla... foto: Damir Dervišagić

Kako sama kaže - nije imala sreće u ljubavi.

- Nekad sam jako patila što su me frajeri ostavljali brzo, bez objašnjenja. Mislila sam da sam dosadna i najgora na svetu kad me niko ne voli. U stvari nisu me voleli onako kako sam očekivala: bezuslovno i do kraja života - objasnila je glumica jednom prilikom.

- U partnerskoj ljubavi imam slabo iskustva. Ja sam zaista zaljubljena u pozorište. Jednom kad sam prosila jednog od svojih momaka, odbio me je rečima da sam ja udata za pozorište i da i ne pokušavam da se udajem. Dobro sam ga shvatila i iz toga izvukla naravoučenije. Nisam se mnogo ni petljala s tim. Celo svoje srce, svu svoju emocionalnost mogla sam da zaposlim u pozorištu i na filmu, i više mi ništa drugo nije bilo ni potrebno - ispričala je Tanja u jednom intervjuu.

Uvek je iskreno priznavala da samo za jednim pati
Uvek je iskreno priznavala da samo za jednim pati foto: Fonet

Uvek je iskreno priznavala da samo za jednim pati.

- Meni je žao što nisam uspela da bivam udata. Prosto mi nije Bog dao taj dar, dao mi je druge darove. Na tome sam beskrajno zahvalna. A ovo nisam umela - bila je iskrena Tanja.

Tanja iz veze sa rediteljem Dejanom Karaklajićem ima sina Đorđa i ćerku Lanu.

Devedesetih godina mnogo se pisalo o njenom napuštanju popularne serije "Srećni ljudi", gde je tumačila jednu od glavnih uloga - lik Lole Golubović. Naime, Tanja je odlučila da napusti seriju zbog malog honorara. Ona se čak i požalila svom partneru iz serije Desimiru Stanojeviću da joj dok ode do pijace inflacija "pojede" ceo honorar.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.