NAKON KONCERTA SE POVUKLA: Seka Aleksić progovorila o OPERACIJI koju je imala, i otkrila KAKO SE SADA OSEĆA!
Foto: Dragana Udovičić

poslušala lekara

NAKON KONCERTA SE POVUKLA: Seka Aleksić progovorila o OPERACIJI koju je imala, i otkrila KAKO SE SADA OSEĆA!

Nakon uspešno odrađenog koncerta u "Štark" areni, Seka se povukla u medijsku ilegalu

Objavljeno:

Pop-folk pevačica Seka Aleksić je u srećnom braku sa Veljkom Piljikićem, što svojim fotografijama na društvenim mrežama često i pokazuje. Kao plod njihove ljubavi rodio se njihov prvenac Jakov.

Nakon uspešno odrađenog koncerta u "Štark" areni, Seka se povukla u medijsku ilegalu kako bi uživala sa svoja dva voljena muškarca, sinom i suprugom, jer kako kaže, porodica ne sme da ispašta zbog posla.

- Uvek će da postoje neke stvari koje će da trpe, nešto zbog nečega, ali to je uvek zarad nečeg dobrog. Tako da ću ja uvek dopustiti da moj posao nešto trpi, ali moje dete neće nikad - rekla je pevačica i dodala da li Jakov ima afinitete ka muzici:

Seka Aleksić
Seka Aleksić foto: Printscreen/Youtube/ sanjamarinkovic

- Jakov više naginje ka boksu, pošto on sve živo udara... Još kad vidi na tv-u kik boks, onda pođe nogom i da udari mamu. To je toliko slatko i simpatično da vam ne mogu opisati - kaže pevačica.

- To je jedna bezazlena cista, lekar me posavetovao da to odstranim i to je to. Vidim da su se ljudi zabrinuli, pa sam se ja zahvalila na društvenim mrežama, nekako osećam odgovornost kada me svi fanovi pitaju "Je l' istina, kako si?". Ja sam sjajno i to što smo odstranili je bezazleno - rekla je Seka.

Bonus video: URNEBESNO: Andrija Milošević objavio video iz auta, a kada vidite šta radi nećete moći da prestanete da se smejete! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.