GAGI OPET UHVAĆEN U LAŽI! Prvo je slagao za Mariju Šerifović, a sada se oglasila i Lunina sestra Indi KOJA JOJ NIJE DALA podršku
Foto: Printscreen

dokle?

GAGI OPET UHVAĆEN U LAŽI! Prvo je slagao za Mariju Šerifović, a sada se oglasila i Lunina sestra Indi KOJA JOJ NIJE DALA podršku

Ko ovde koga "zavlači"?

Objavljeno:

Povodom svih dešavanja u "Zadruzi" svakodnevno se oglašavaju brojni pevači, glumci, TV voditelji, sportisti i druge javne ličnosti koje redovno iskazuju svoje stavove, komentarišu sve ono što zavređuje pažnju i pokazuju naklonost prema određenim učesnicima, a sada je rešila da se oglasi i folkerka Indira Aradinović Indi.

Za razliku od velikog broja svojih kolega, Indi nije želela da imenuje svog favorita, ali je otkrila koje bi to osobine trebalo da ima pobednik prve sezone "Zadruge".

- "Zadrugu" gledam kad stignem i ne oglašavam se čitavih devet meseci ko mi je favorit. Ćutanje je zlato u mom slučaju! Neka pobedi najpričljiviji, najsposobniji i najharizmatičniji", poručila je Indi.

Treba napomenuti da je Gagi Đogani pre nekoliko dana objavio listu poznatih ličnosti koje navodno podržavaju Lunu u Zadruzi. Prvo se oglasila Marija Šerifović čije ime je bilo na listi i oštro demantovala Gagija, tačnije navela je da ona ne podržava mladu blogerku. Nakon toga, gagi je obrisao svoj status, a sada se ispostavilo da čak ni sama porica kojoj pripada Indi ne podržavaju Đoganijevu.

Lista je nestala sa Instagrama
Lista je nestala sa Instagramafoto: Printscreen

Bonus video

VALJA IĆI ZGODAN NA IBICU: Kaja skinula šminku i bacila se na vežbanje! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.